ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

KOÜ Kütüphanesi deprem bölgesine kitap gönderdi

"Kitaplar Hepimize Umut Olsun" kampanyası kapsamında toplanan çeşitli kırtasiye malzemeleri ve yaklaşık bin adet kitap Hatay’daki vatandaş ile çocuklara dağıtılmak için dün yola çıktı.

5 Mayıs 2023 Saat: 13:58
KOÜ Kütüphanesi deprem bölgesine kitap gönderdi
KOÜ Kütüphanesi deprem bölgesine kitap gönderdi

“YAKLAŞIK BİN ADET KİTAP”

Bu yıl 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında 59’ncusu düzenlen Kütüphane Haftası kapsamında Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi deprem bölgesindeki vatandaşlar ve özellikle çocuklar için kitap bağış kampanyası düzenledi. Kampanya, Prof.Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün ilk kitabı bağışlamasıyla başladı. 30 Nisan’da sona erdi. "Kitaplar Hepimize Umut Olsun" kampanyası kapsamında toplanan çeşitli kırtasiye malzemeleri ve yaklaşık bin adet kitap Hatay’da ki vatandaş ile çocuklara dağıtılmak için dün yola çıktı.

“İLK KİTABI REKTÖR CANTÜRK BAĞIŞLADI”

KOÜ Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanı Perihan Semerci, ve Referans Birim Sorumlusu Ayşe Bayrak Duman, toplanan kitapları koliler halinde vatandaş ve çocuklara dağıtılmak üzere dün Hatay’a gönderdi. Konuyla ilgili Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi referans birimi sorumlusu Ayşe Bayrak Duman, “Bu yıl 59’ncusunu düzenlediğimiz kütüphane haftası kapsamında deprem bölgesindeki vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız için bir kitap bağış kampanyası başlatmak istedik. Kitaplar hepimize umut olsun kampanyası kapsamında ilk kitap bağış kampanyamızı Rektör hocamız Prof.Dr. Nuh Zafer Cantürk Hocamız yaptı.

“GEZİCİ KÜTÜPHANE DAĞITACAK”

29 Mart-30 Nisan tarihleri arasında devam eden kampanya kapsamında yaklaşık bin adet kitap topladık. Çeşitli kırtasiye malzemeleriyle bugün kitaplarımız yola çıkacak. 7’den 70’e herkesi kapsayacak şekilde çocuk kitabı, boyama kitapları dahil romanları içeriyor. Defterler, kalemler ve çeşitli kırtasiye malzemeleri de mevcut. Hatay’ da ki gezici kütüphanelerimizde oradaki vatandaşlarımıza özellikle çocuklarımıza dağıtılmak üzere teslim edilecek olan bu kitap bağış kampanyamıza katkılarından dolayı tüm katılımcılarımıza çok teşekkür etmek istiyorum var olsunlar.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız