ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Köylere tahsis edildi!

Kar yağdı, Köylüler Büyükşehir'in verdiği traktör kepçeleriyle yolunu açtı.

17 Ocak 2021 Saat: 22:56
Köylere tahsis edildi!
Köylere tahsis edildi!

Beklenen kar yağışının gelmesiyle beraber, İzmit köylerinde kar küreme yol açma çalışmaları Büyükşehir ekiplerinin muhtarlıklara tahsis ettiği traktör kepçeler ile açıldı.
Yaklaşık 3 gündür kentimizde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı neticesinde İzmit’te köy yolları kapandı. Yolda kalan ambulans, Büyükşehir Belediyesi’nin köylülere tahsis ettiği traktör kepçeleri yardımıyla kurtarıldı. Bölgeye giderek kar küreme çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti İzmit ilçe yöneticileri Ömer Akbaş, Hasan Demir ve belediye meclis üyesi Mehmet Çetin, tüm ana arterlerde tuzlama çalışması yapan Büyükşehir ekiplerine ve traktör kepçeleri kullanan muhtar ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Büyükşehirden muhtarlara kar küreme kepçesiyle kapanan köy yolları için Büyükşehir Belediyesinin tuzlama çalışması yaptığını belirten köylüler, Büyükşehir’in tahsis ettiği araçlar yardımıyla kapanan yolları açmaya devam ediyor. Kendi imkânlarıyla yolların ulaşıma kapanmasını engelleyen köylüler ve muhtarlar özverili bir çalışmaya imza attı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gökçeören Köy Muhtarı

Mehmet Ali Kaya, “Gece 4'ten itibaren mahallelerimizi temizlemeye başladık. Büyükşehir'in araçları ve tuzlama çalışması ile beraber, ara yollar ve ana yollarda düzenli olarak temizlik ve küreme çalışması yapılıyor."dedi.

Ambulans ve Sedaş ekiplerine yol açıldı.
Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin ise; "Büyükşehir ekiplerince çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Muhtarlarımız ile birlikte vatandaşımızın sorun yaşamaması için çalışmaları yerinde inceliyoruz. Büyükşehir belediyemiz her zamanki gibi vatandaşımızın yanında olduğunu göstererek çalışmalara el attı. İzmit'e tüm köyler için Büyükşehir tarafından tahsis edilen kepçeler bugün yolda kalan ambulansa anında yol açtı. Yine elektirik kesintisine müdahale etmek isteyen Sedaş ekiplerine yol açıldı." dedi.

Köylüler kendi yollarını kendi açıyor
Sepetçi, Gökçeören ve Nebihoca hattında elektrik kesintisi nedeniyle çalışma yapan Sedaş ekiplerinde yetişen muhtar ve köylüler kendi yollarını kendi açıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Gökçeören Köy Muhtarı Mehmet Ali Kaya "Büyükşehir Belediyesi’nin traktör ve kepçeleri sayesinde kendi kar küreme çalışmamıza devam ediyoruz. Tüm muhtarlarımız bölgelerinde teyakkuz halinde. Kendi işimizi kendimiz görüyoruz. Herhangi bir olumsuzluğa geçit vermeyeceğiz' dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız