koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

"Kurallar ile kurtulacağız"

KOTO Başkanı Necmi Bulut, yeni kontrollü normalleşme süreciyle ilgili açıklama yaparak, “Kontrollü normalleşme sürecinde tüm üyelerimizle birlikte sorumluluğumuzun farkındayız. Covid-19'dan yasaklarla değil, kurallarla kurtulacağı

3 Mart 2021 Saat: 14:40
Kurallar ile kurtulacağız
"Kurallar ile kurtulacağız"

Özellikle iş dünyasının hasretle beklediği kontrollü normalleşme süreci 2 Mart 2021 tarihi itibariyle başladı. Kontrollü normalleşme, iş dünyasına önemli hijyen kuralları getirirken, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut sürece dair önemli bir açıklama yaptı. Kocaeli Ticaret Odası olarak özellikle yiyecek- içecek sektöründe faaliyet gösteren üyeleri açılacakları güne hazırlamak adına çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Başkan Bulut, “Pandemi sürecinin başından bu yana halk sağlığının yanında ekonomi sağlığını da gündeme getirerek birçok girişimde bulunduk. Bugün, kontrollü de olsa iple çektiğimiz günlerin başındayız.
‘SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ’
Ancak, esnafımıza hijyen noktasında özellikle yiyecek- içecek sektörüne büyük ödevler düşüyor. İnanıyor ve görüyorum ki kontrollü normalleşme sürecinde kurum ve tüm üyelerimizle birlikte sorumluluğumuzun farkındayız. Maske- mesafe-temizlik kuralları ve KOTO olarak kafe ve restoranlara dağıttığımız hijyen noktalarımızla ticaretimizin başındayız. Unutmayalım ki Covid'19'dan yasaklarla değil, kurallarla kurtulacağız. Tüm esnafımıza ticaretlerinde başarılar diliyor, tedbiri elden bırakmadan Kocaeli’nin bekçisi olmamız gerektiğini önemle vurguluyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız