Güncel

Kurban satış tavsiye fiyatları açıklandı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala herkesin merakla beklediği ilimizdeki kurban satış tavsiye fiyatları belirlendi. İşte ilgili kurumların bir araya gelerek belirlediği kurban satış tavsiye fiyatları

15 Haziran 2023 Saat: 14:21
Kurban satış tavsiye fiyatları açıklandı!
Kurban satış tavsiye fiyatları açıklandı!

Birlikler, Kocaeli Veterinerler Odasında toplanarak kurban satış tavsiye fiyatı belirledi. Tavsiye fiyatlar belirlenirken artan üretim maliyetleri ve hayvancılığının sürdürebilirliği göz önüne alındı. Toplantıya; Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Çakır, Süt Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Yılman katıldı.

ÇEVRE İLLERDEKİ DENGELER DE GÖZETİLDİ

Yapılan toplantı sonrası şu açıklama yapıldı: Kocaeli İli sınırları içinde üreticilerin 2023 yılı Kurban Bayramında kurbanlık satışı canlı KG/TL ücretlerinin belirlenmesi için Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası ev sahipliğinde Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Veteriner Hekimler Odası Başkanı, İzmit Ziraat Odası Başkanı, Süt Üreticileri Birliği Başkanı, Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı, Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Kocaeli Veteriner Hekimler Odası toplantı salonunda saat 13.00 da toplanarak aşağıdaki tavsiye niteliğindeki kararlar alınmıştır. Yapılan toplantıda tavsiye niteliğinde kararlar alınırken artan üretim maliyetleri hesap edilmiş ve ülke hayvancılığının sürdürebilirliği de göz önüne alınmıştır. Ayrıca çevre illerde ve yerel üreticiler de haberleşip üretici ve tüketici arasındaki denge gözetilmiştir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız