Güncel

Kurt'tan parti önünde tören

MHP'de görev değişimi yaşandı. Yeni İl başkanı Yunus Emre Kurt, parti il binası önünde tören yaptı.

29 Temmuz 2021 Saat: 18:45
Kurttan parti önünde tören
Kurt'tan parti önünde tören

Ata Baran SANCAR

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MPH) son günlerde yıllar sonra bir değişim yaşandı. Yaklaşık 9 yıldır il başkanlığı yapan Aydın Ünlü’yü görevden alan genel merkez, Ünlü’nün yerine Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u atadı. Kurt, bugün parti il binası önünde gövde gösterisi niteliği taşıyan bir tören yaptı.

 

SAFFET SANCAKLI, AHMET YALÇINÖZ, MURAT KALENDER…

Bugün gerçekleştirilen programa MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Türk Diyanet Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, MHP’nin eski il başkanlarından Ruhi Çavdar ve Celalettin Yaylak, eski milletvekili Kemal Köse, milletvekili adaylarından Rıza Ağdağ ve çok sayıda partili katıldı.

 

“HERKES BÜYÜK BİR FEDAKARLIK YAPMIŞTI”

Programda ilk konuşan isim MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı oldu. Sancaklı, “Kocaeli’de tertemiz bir sayfa açılıyor. Sayın Devlet Bahçeli Kocaeli’ye yeni bir il başkanı atamıştır. Tertemiz pırıl pırıl bir arkadaiımız. Kovaeli’de herkesin saygı duyduğu tebrik ettiği bir isim. Biz diğer partilere benzemeyiz. Bu partide görev alan herkes büyük fedakarlıklar yapmıştı.

 

GENEL BAŞKANA TEŞEKKÜR

MHP’de kırgınlıkların ve dargınlıkların biteceği, herkesin kucaklanacağı yeni bir dönem yaşanacak. MHP Kocaeli’de şaha kalkacaktır. Bunu da hep beraber yapacağız. Kavga gürültü olmadan bu süreç devam edecek. Genel Başkanımıza ve Teşkilat Başkanımıza teşekkür ediyorum.

 

“YUNUS EMRE KURT ASLAN GİBİ İL BAŞKANLIĞI YAPAR”

Kardeşimin Allah yolunu açık etsin. İlk kez Ülkü Ocakları İl Başkanı partinin il başkanı olarak atanmıştır. Bu bizim için ayrı bir sevinç kaynağıdır. Bir de kendisi Türkiye’nin en genç il başkanı. Vekillik yaşının 18 olduğu yerde Yunus Emre Kurt aslan gibi il başkanlığı yapar” dedi.

 

“YOLUMUZ UZUN VE ÇETİN”

Son olarak söz alan İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Yolumuzun uzun ve çetin olduğunun farkındayım. Ülküdaşlarımızla birlikte bu yolculuğu layıkıyla birlikte yapacağız. Bizim teşkilatımız işte buradadır. Doktrinimiz 9 ışıktır liderimiz Devlet Bahçeli’dir. Liderimize sadakat de bizim şerefimizdir.

 

ENERJİMİZİ İÇE HARCAMAYACAĞIZ

İsmini taşıdığım Yunus Emre gibi ben kavgaya değil gönüller yapmaya geldim. Gözü partimizde olan tüm ülküdaşlarımızı çay içmeye davet ediyorum. Biz geçmişi geride bırakıp önümüze bakacağız. Enerjimizi içimize değil dışımıza harcayacağız. Ülkü Ocaklı il başkanı nasıl olunur herkese göstereceğim” dedi. Konuşmanın ardından Ülkücü yemini edildi ve kurban kesildi. Başkan Kurt resmen göreve başladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız