koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Lastik-İş'ten vefa

Lastik-İş Sendikası’nın efsanevi genel başkanı Abdullah Karacan’ın menfur saldırı sonucu ölümünün üzerinden bir yıl geçti. Sendika Genel Merkezi, Karacan için anma etkinliği düzenliyor

7 Kasım 2019 Saat: 14:22
KARACANI ANACAKLAR
Lastik-İş'ten vefa

Ülkemizin gelmiş geçmiş en başarılı sendika genel başkanları arasına adını altın harflerle yazdıran, İzmitli hemşerimiz, işçi dostu Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı  Abdullah Karacan’ı bundan tam bir yıl önce Adapazarı'nda düzenlenen menfur bir saldırı sonucu kaybetmiştik. Lastik-İş Sendikası Genel Merkezi ölümünün birinci yılında onursal başkanları Karacan’ı unutmadı ve anma etkinliği düzenledi.

SARI’DAN AÇIKLAMA

Karacan’dan sonra sendikanın genel başkanlığına seçilen ve Karacan’ın diktiği başarı bayrağını daha ileriye taşımanın sözünü veren Alaattin Sarı yaptığı açıklamada, ‘Yaşamını işçi sınıfı ve emekçilerin mücadelesine adayan ve bu uğurda can veren, sendikamıza unutulmaz eserler ve anılar bırakan, işçi sınıfının göz bebeği sendikamızın onursal başkanı Abdullah Karacan’ı saygıyla anmak için toplanıyoruz” dedi. Anma etkinliği 13 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de Bağçeşme’deki kabri başında başlayıp, saat 17.00’te Lastik İş Sendikası Tryp By Wyndham Oteli’nde devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız