Güncel

Mahalle sakinleri çok mutlu oldu

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yahyakaptan Mahallesi’ne köpek parkuru kazandırdı

23 Şubat 2022 Saat: 12:39
Mahalle sakinleri çok mutlu oldu
Mahalle sakinleri çok mutlu oldu
Kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yahyakaptan Mahallesi Sarı Mimoza Caddesi üzerinde yer alan 3 Aralık Dünya Engelliler Hatıra Ormanı’nı yeniliyor. Ekipler, bu alana getirdiği parkurlar ile mahalle sakinlerinin rahatça kullanabileceği ve hayvanlarını gezdirebileceği köpek parkuru oluşturdu. Parkurların yanı sıra yeni ağaçların da dikildiği alanda mahalle sakinleri, artık rahat bir şekilde köpeklerini gezdirebilecek.
MAHALLE SAKİNLERİ ÇOK MUTLU OLDU 
Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakini ve hayvan sever Dinçer Yılmaz Sigalı, “Biz bu alana 3 yıldır köpeklerimizi eğitmek ve oyun oynatmak için geliyoruz. Kısa süre önce İzmit Belediyesine bu alanın köpek parkuruna çevrilmesi için talepte bulunduk ve ekipler çok hızlı bir şekilde talebimizi yerine getirdi. Mahalle sakinleri olarak ihtiyacımızı karşılayan başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
FOTOKOD
Dinçer Yılmaz Sigalı: Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakini ve hayvan sever Dinçer Yılmaz Sigalı İzmit Belediyesine teşekkür etti. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız