Güncel

Maraton koştu!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı’nın 2. Gününde Kocaeli’de birçok noktada güvenlik ekipleri ile buluşarak bayramlarını kutladı. Vali Yavuz, birkaç saat içinde 4 programa katılarak adeta maraton koştu.

22 Temmuz 2021 Saat: 01:21
Maraton koştu!
Maraton koştu!

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kurban Bayramı dolayısıyla 2. Günde birçok noktada ziyaretlerde bulundu. Vali Yavuz, ilk olarak Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, partilerin il ve ilçe başkanları, STK Başkanları ve kentimizin birçok tanınan simalarının da bulunduğu 33. Kent Bayramlaşmasına katıldı.

JANDARMA İLE BAŞLADI

Kent Bayramlaşması sonrası İl Jandarma Komutanlığına ziyaretten bulunan Vali Seddar Yavuz’a AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Ümit İlbayı ve donanma komutanları eşlik etti. Teker Teker görevli askerin bayramlarını kutlayan Yavuz, hatıra fotoğrafı çektirdi.

MARATON KOŞTU

Ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Polis Müdür ve memurlar ile bir araya gelen Vali Yavuz, “Bayramda görev başında bulunan kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz.  Arife günü vatan uğrunda can veren aziz şehirlerimizi ve kahraman gazilerimizi ziyaret ettik. Onların her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bugün emniyet güçlerimizin operasyon imkanı hiç olmadığı kadar yüksek bir noktada. Bütün emniyet mensuplarının bayramını en içten sevgi ve dileklerimle kutlarım.” İfadelerini kullandı. Konuşma sonrası Şube binası arkasında bulunan sosyal tesislerin önünde toplu fotoğraf alındı. Son olarak Derince’de bulunan Donanma Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulunarak oradaki güvenlik güçleri ile bayramlaştı. Ziyaret, donanmanın güvenlik tedbirleri nedeniyle basına kapalı gerçekleşti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız