koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Maske dağıtıyorlar

Koronavirüs salgınında mücadele kapsamında Muhammet İzmirli ve Sena İzmirli, kentimizin işlek yerlerinde vatandaşların yardımına koşarak maske dağıtıyor.

25 Mayıs 2021 Saat: 14:27
Maske dağıtıyorlar
Maske dağıtıyorlar

FEYZA BİLGE SERTEL

2020’nin mart ayından beri tüm dünya Koronavirüs salgınıyla mücadele etmektedir. İnsanlar sağlıkları açısından maske kullanımına ve sosyal mesafeye dikkat etmek zorunda. Covid-19'nun Türkiye’ye geldiği günden itibaren Muhammet İzmirli ve Sena İzmirli dışarıda maskesiz gördükleri herkesin yardımına koşuyor ve maske dağıtıyor.

HALKI BİLİNÇLENDİRİYOR

Bir yıldır baba-kız olarak çıktıkları bu yolda kentimizin işlek yerleri; 41 Burada AVM, Yürüyüş Yolu, Fethiye Caddesi, Yenidoğan, Pazartesi Pazarı, Tramvay ve Şehir-içi otobüslerde halkı bilinçlendirerek dağıtım yapıyor. 

AYDA İKİ KEZ

Muhammet İzmirli,’’Maalesef dünya olarak 1 yıldır Koronavirüs salgınıyla mücadele etmekteyiz. Kızım Sena ile birlikte tam 1 yıl önce halkımızı bilinçlendirmek ve yardım etmek amacıyla böyle bir yola çıktık. Ayda iki kez ilimizin işlek yerlerinde gidiyoruz ve maskesiz gördüğümüz insanlara maske veriyoruz. Halkımızın sağlıkları için maske takmaya ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri gerektikleri hakkında bilinçlendiği görüyoruz. Bizim önceliğimiz insanların sağlığı, umarım en yakın zamanda Koronavirüs salgınını yenmiş oluruz’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız