ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Meclis karıştıran konuşma!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı sırasında CHP'li Erkan Akpınar'ın yaptığı konuşma Meclis'te ortalığı karıştırdı.

17 Aralık 2020 Saat: 21:03
Meclis karıştıran konuşma!
Meclis karıştıran konuşma!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı sırasında CHP'nin yeni meclis üyelerinden Erhan Akpınar ile AK Partili meclis üyeleri arasında tartışma çıktı. AK Partili meclis üyeleri konuşmasında Derince Belediye Başkanı'na "Sayın" demediği için Erhan Akpınar'a sert tepki gösterdi. Ayrıca Akpınar'ın enflasyon rakamı için yüzde 40 demesi ortalığı bir anda karıştırdı.

Konuşmanın detayları,

"Sayın Başkan, çok değerli Meclis Üyelerimiz,
Pandemi sürecini ağır olarak geçirdiğimiz bu günlerde tarımın ve hayvancılığın ne kadar önemli olduğunu acı gerçekleri ile anlamış olduk. COVİ D bize kendi kendine yetme zorunluluğunu öğretti. Yerli üretimi destekleyeceğiz, yerli üreticiyi güçlendireceğiz, YERLİ MALI HAFTASI HEPİMİZE KUTLU OLSUN.
Derince köylerinde tarım işçilerinin su ihtiyacını karşılayan TAHTALI GÖLET'İNİN sulama kanalları tahrip olmuştur ve kullanılamayacak durumdadır. Kapalı sulama sistemi bir an önce yapılıp bölge çiftçimizin kullanımına açılmalıdır. Kapalı sulama sisteminin yapımı uzayacaksa mevcut kanalların bahar aylarına kadar tamirlerinin yapılmalı ve çözüm sağlanmalıdır.
Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde, Derince Belediyesi'nin kentsel dönüşüm alanının hemen yanında bulunan dere yatağı Sayın Zeki Aygün'ün talimatı ile kentsel dönüşüm alanının müteahhitti tarafından dere yatağı ve yeşil alanlar döküm sahasına dönüştürülmüştür. Dere yatağının doldurulması sonucunda hafriyat arkasında kalan evler açısından herhangi bir su baskınında yaşanacak can kayıplarından kim sorumludur? Doğanın dengesini bozmak ne kadar doğrudur?
Geçen Cuma namazından sonra yapılan yağmur duası bize bir gerçeği daha hatırlattı: KAZ DAĞLARI'nda, BERGAMADA'da yaptığınız katliamları, DOĞU KARADENİZ'de katledilen dereleri, Bizi terörist ilan ettiğiniz CERATTEPE'deki doğa katliamlarını...

Size bir bilgi vereyim:
Memleketim olan ARTVİN-ARDANUÇ ilçesinde
Mahkemenin defalarca iptal kararı verdiği ÇED raporlarına rağmen rakamlarla oynayarak tekrar idareye kabul ettirilen 4. ÇED raporunun iptali için idari Mahkeme' geçen hafta dava açılmıştır. Doğanın dengesini bozmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Diğer bir konu ise enflasyonun %40'ları geçtiği gerçeğine rağmen sizin uydurma rakamlarla %14 bulduğunuz enflasyon rakamları. Belediye çalışanlarının refah seviyesini yükseltmek için en düşük işçi maaşını 4400 TL'ye çıkaran ARTVİN ŞAVŞAT Belediye Başkanı NİHAT ACAR'A, ve KONYA TUZLUKCU İLÇESİ Belediye Başkanı NURETTİN AKBUĞA'ya buradan selam olsun!
Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üyesi olunca belediye görevlisi arkadaşlar bana doldurmam için bir belge verdiler. Doldururken özgeçmiş kısmında Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği kısmında takılıp kaldım.
Ben nasıl Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi oldum?
Sizlere de örnek olması açısından anlatayım.
Bir insan aklını, fikrini ve iradesini, bir iradede ipotek altına verirse ve bu iradenin yasalarla yargılanırsa, PARTİLİLİLERİNİN VERDİĞİ OYA RAĞMEN, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği'nden istifa ettirilir.
Ve yerine de 1. Yedek üye olarak ben Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olurum.

Bir insan aklını, fikrini ve iradesini, bir iradede ipotek altına verirse ve bu iradenin yasalarla yargılanırsa, PARTİLİLİLERİNİN VERDİĞİ OYA RAĞMEN, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği'nden istifa ettirilir.
Ve yerine de 1. Yedek üye olarak ben Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olurum.
Doldurulmam istenen forma da bu şekilde yazıp Büyükşehir Belediyesi görevlilerine teslim edeceğim.
Saygılarımla,
ERHAN AKPINAR"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız