Güncel

Mehmet Aşıla mazbatasını aldı

Yeniden Refah Partisi'nde milletvekili seçilen Mehmet Aşıla, Kocaeli seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile birlikte mazbatasını İl Seçim Kurulundan aldı

26 Mayıs 2023 Saat: 13:12
Mehmet Aşıla mazbatasını aldı
Mehmet Aşıla mazbatasını aldı

TEŞEKKÜR ETTİ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilli seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden seçilen Mehmet Aşıla mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı 7. Ağır Ceza Hakimi Atilla Darı’dan mazbatasını aldı. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan ve partililerle birlikte İl Seçim Kurulunun bulunduğu Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonuna gelen Aşıla, Kocaeli halkının milli görüşü tekrar meclise göndermesi nedeniyle teşekkür etti.

21 YIL SONRA MECLİSTEYİZ

Mazbata törenin ardından açıklama yapan Mehmet Aşıla, “Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Milli görüşün 21 yıl sonra meclise girmesine sağladı. Doğruları söyleyeceğiz, yanlışları önleyeceğiz, eksikleri tamamlayacağız ekonomik olarak vatandaşın gülmesi için çalışacağız. Kocaeli için elimizden geleni yapacağı. Ben Kocaeli milletvekiliyim ve artık Kocaeliliyim. Kocaeli bir kardeş kazandı. Burada bir de evim olacak” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız