Teknoloji

Mehmet Ellibeş’ten İsmail Yıldırım açıklaması: Şiddetle kınıyoruz

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine yapılan saldırıyı kınadı

6 Eylül 2022 Saat: 14:31
Mehmet Ellibeş’ten İsmail Yıldırım açıklaması: Şiddetle kınıyoruz
Mehmet Ellibeş’ten İsmail Yıldırım açıklaması: Şiddetle kınıyoruz

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine 3 Eylül Pazar günü bir şahıs tarafından baskın yapıldı. Söz konusu şahıs, Başkan Yıldırım’ı tehdit ederken İsmail Yıldırım ise yaşanan bu hadisenin ardından AK Parti teşkilatından kimsenin kendisini aramadığını ifade ederek kızgınlığını dile getirdi. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açıklamalarının ardından pek çok kişi tarafından destek mesajları gelirken AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten de konuya ilişkin bir açıklama geldi.

BİZİM SEVGİMİZİ YIKMASI MÜMKÜN DEĞİL

Başkan Yıldırım’ın evine yapılan saldırıyı kınayan Mehmet Ellibeş, “Ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir.” dediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İsmail Yıldırım, çok sevilen, başarılı bir belediye başkanımızdır. Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur. Ancak ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir.

HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ

Bu tür olaylarda bilgi akışında bir daha sıkıntı yaşanmaması hususunda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalarını kendilerine belirttik.
Diğer taraftan, yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Belediye Başkanımıza ve kıymetli ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Emniyet güçlerimize güvenimiz tamdır. Bu olayın biran önce aydınlatılıp, gereğinin yapılacağından şüphe duymuyoruz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız