Güncel

MHP’de örnek devir teslim

MHP Derince İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Salim Sayar, yeni başkan Yener Aykurt’a görevi devretti. Devir teslim töreninde yüzlerin gülmesini ve ikilinin sarılması İkilin sarılmasını partililer, “diğer ilçelere de örnek o

11 Temmuz 2023 Saat: 14:31
MHP’de örnek devir teslim
MHP’de örnek devir teslim

Liman İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yener Aykurt  geçtiğimiz günlerde MHP Derince İlçe Başkanı olarak atandı. Atamanın ardından Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreniyle Aykurt, görevi Sayar’dan devraldı. İlçe binasında yapılan devir teslim töreninde yüzler gülüyordu. Sayar ve Aykurt devir teslim esnasında birbirlerine sarıldı ve çiçek takdim edildi. Bu görüntüyü partililer “ diğer ilçelere de örnek olsun” yorumladı.

“ HER ELİ SIKARAK YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Görevi devralan Yener Aykurt Aykurt şunları kaydetti: “Dava arkadaşlarımla birlikte büyük bir aşk ve şevkle partimizin başarısı için gece gündüz her eli sıkarak yorulmadan çalışacağız. Teşkilatımızın devir teslim töreninde bizleri yalnız bırakmayan uzaktan ve yakında katılım sağlayan ülküdaşlarımıza hemşeri derneklerine sivil toplum kuruluşlarına belediye meclis üyelerine ilçe başkanımız Salim Sayar ve yönetimine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz. Gündüz durmadan gece uyumadan çalışmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız