ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

MHP Derince Teşkilatı’ndan yüzlerce kişiye iftar programı

Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına yüzlerce kişi katılım gösterdi

16 Nisan 2023 Saat: 18:42
MHP Derince Teşkilatı’ndan yüzlerce kişiye iftar programı
MHP Derince Teşkilatı’ndan yüzlerce kişiye iftar programı

Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanı Salim Sayar öncülüğünde bugün MHP Derince İlçe Başkanlığı önünde halka açık iftar yemeği düzenlendi. İftar programına, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kocaeli Şehir Hastanesi açılışı için Kocaeli’yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar programı sebebiyle katılım gösteremedi.

DERİNCELİ VATANDAŞLARLA ORUÇLAR AÇILDI
Yüzlerce kişinin katılım gösterdiği iftar programında; MHP Milletvekili adayları İsa Araz, Havva Köse, Muhteren Çay, Hasan Galyan, Yudum Kaşıkçı, Emre Külcü, MHP il ve ilçe yöneticileri Derinceli vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtılar.

UMUTLUYUZ ÇÜNKÜ SİZLER BURADASINIZ. CUMHURİYETİN MENFAATSİZ ÇIKARSIZ BEKÇİLERİ VATANIN YILMAZ SAVUNUCULARI ÜLKÜCÜLER BURADA..
PEKİ NEDEN BURDASINIZ? BEN SİZE GEÇMİ

BAŞKAN TÜREYEN: “ASIL BAYRAM 14 MAYIS’TA OLACAK”
MHP İl SKM Başkanı Av. Semih Türeyen; “Şükürler olsun ki bu yolda kavuştuğumuz mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşarak bayrama kavuşmayı ümit editörüz. Ancak bizim için asıl bayram 14 Mayıs günü olacaktır.

“ÜLKÜCÜLER BURADA”
Umutluyuz çünkü sizler buradasınız. Cumhuriyet’in menfaatsiz çıkarsız bekçileri, yılmaz savunucuları Ülkücüler burada. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAYAR: “GEÇİT VERMEYECEĞİZ”
İftar öncesi söz alan MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar; 14 Mayıs 2023 seçimlerine 1 aylık bir süreç kaldı. Milletvekili adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. 4- 6 yaş Kur-an kurslarını kapatacağız diyenlere, İHA’ları durduracağız diyenlere, FETÖ’cüleri ve hain terörist Demirtaş’ı hapisten çıkaracağız diyenlere geçit vermeyeceğiz.

“BİZ LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ”
İnşallah Cumhur İttifakı’na en büyük desteği Derince’den vermek istiyoruz. Biz laf değil iş üretiyoruz. İnşallah Türkiye olarak daha mutlu daha güzel günler göreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız