Güncel

MHP İZMİT İLÇE BAŞKANI AHMET YALÇINÖZ’DEN ÇAKAR’A SERT CEVAP

Bugün CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın Aydın Ünlü aleyhine medyada yer alan açıklamaları üzerine Ahmet Yalçınöz’den tokat gibi cevap geldi.

5 Eylül 2019 Saat: 11:38
MHP İZMİT İLÇE BAŞKANI AHMET YALÇINÖZ’DEN ÇAKAR’A SERT CEVAP
MHP İZMİT İLÇE BAŞKANI AHMET YALÇINÖZ’DEN ÇAKAR’A SERT CEVAP

Ahmet Yalçınöz şunları söyledi: Hakan Çakar’a Temmuz ayında söylemiştim, soyadı Çakar ama hala çakamamış. Bir Türk atasözü ile anlatayım inşallah bu kez çakar ve idrak eder. “Davul bile dengi dengine çalar”. Aydın Ünlü MHP İl Başkanıdır. Senin muhatabın ancak ben olabilirim. Haddini aşma. Siyasi adap, siyasi etik denen bir şey var. Bu konuda eksiklerin varsa bir gün ilçe binamıza geliver gerekli eğitimleri verelim.
Sen madem kendisi zaten avukat olan Fatma Hanımın avukatlığına soyundun onun gezi olaylarında attığı “Çarşı haykırıyor; Kes bakalım!. Kes bakalım !.. Ağaçları kes bakalım!.... Sapı anana, kökü babana girecek mi bak bakalım!.” tweetine cevap ver.
Daha önce de söylemiştim. Bu tip siyasi polemikler MHP olarak hiç tarzımız değildir. Ancak sükut ikrardan sayılmasın diye Hakan Çakar’a cevap vermek durumunda kalıyorum. Cevap beklemiyorum. Hakan Çakar’a tavsiyem şudur: Konuşarak değil susarak siyaset yaparsa daha başarılı olacaktır. Sussun ve Fatma Hürriyet Kaplan’ın arkasını toplasın çünkü hanımefendi altı ay geçmeden çok kötü dağılmaya dökülmeye başladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız