koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Millet Bahçemiz İçin Proje Çalışması Başlıyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Millet bahçemizin yapılması için süreç hızla ilerliyor. Proje hazırlanması için ilçemize gelen müşavirlik firması yetkilileriyle alanda inceleme gerçekleştirdik

12 Ekim 2019 Saat: 13:43
Millet Bahçemiz İçin Proje Çalışması Başlıyor
Millet Bahçemiz İçin Proje Çalışması Başlıyor

Bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan, at yarışı tesislerimizin altında, Koray Aydın Parkı'nın üstünde yer alan, Örcün Mahallesi sınırları içinde bulunan alanda, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı tarafından Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin 09.09.2019 tarihli ve 42082042-754/5035 sayılı yazı ile yapılan talep sonrasında, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un onayıyla, Mekansal Planlar Genel Müdürlüğü tarafından 157845-300-E.218918 sayılı, 20.09.2019 tarihli yazısıyla kabul edilmişti. 56.000 m2'lik alanda söz konusu çalışmaya ilişkin iş ve işlemlerin de TOKİ tarafından yürütülmesine karar verilmişti.

 

BAŞKAN SEZER VE YETKİLİLER ALANI GEZDİLER

 

Bunun üzerine proje hazırlanması için İstanbul TOKİ Başkanlığı tarafından müşavirlik firması görevlendirildi. Projeyi hazırlayacak olan müşavirlik firması yetkilileri Gölcük’e gelerek, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile görüştüler ve ardından da Millet Bahçesinin yapılacağı alanı Başkan Sezer ile birlikte gezdiler. Yetkililer yerinde uygulama çalışmalarını gerçekleştirmesi sonrasında projeyi hazırlayacak.

 

MİLLET BAHÇESİ İÇİN SÜREÇ HIZLA İLERLİYOR

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Millet bahçemizin yapılması için süreç hızla ilerliyor. Proje hazırlanması için ilçemize gelen müşavirlik firması yetkilileriyle alanda inceleme gerçekleştirdik. Yerinde uygulama çalışmaları sonrasında proje hazırlanacak ve Gölcükümüze yeni bir sosyal alan kazandırılmış olacak. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız