Güncel

MİLLET İTTİFAKI KAZANACAĞINA İNANIYOR

Sinan Oğan ve sandığa gitmeyenler Kılıçdaroğlu’na kazandıracak

19 Mayıs 2023 Saat: 16:18
MİLLET İTTİFAKI KAZANACAĞINA İNANIYOR
MİLLET İTTİFAKI KAZANACAĞINA İNANIYOR

Millet İttifakı’nın üç bileşeni; CHP, SP ve DP Körfez İlçe Başkanları Orta Yaka Tv’yi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Sertel ile görüştü. İttifak, ikinci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağına emin.


14 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimini geride kaldı. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması gerek Millet ittifakında gerekse Cumhur İttifakı’nda heyecanı yükseltti. Her iki ittifakta 28 Mayıs seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Millet İttifakı’na bağlı Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız ve parti yöneticileri Tv 262 ve Orta Yaka Televizyonu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.


SANDIĞA GİTMEYENLER DESTEKLEYECEK
Tv 262 ve Orta Yaka Tv İmtiyaz Sahibi Erdal Sertel ile bir araya gelen ilçe başkanları ikinci tur seçimleri için oldukça iddialı olduklarını söyledi. CHP Körfez İlçe Başkanı Altunal Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Nisan’da seçimi kazanacağını belirterek, “Seçimden hemen sonra ittifak üyesi partilerle sürekli bir araya geliyoruz. Biz seçimi kaybetmediğimiz gibi Erdoğan’da seçimi kazanamadı. Özellikle sandığı gitmeyen veya geçersiz oy kullananların bu defa seçime katılarak Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğine inanıyoruz” dedi.


OĞAN’A OY VERENLER BİZE YAKIN
Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız’da ilk tur seçiminde yüzde 5 civarında oy alan Sinan Oğan’ın söylemlerinin Millet İttifakı’na yakın olduğunu belirterek, “Daha önce bir İstanbul seçimi yaşadık. 10 bin oy fark, tekrarlanan seçimde 800 bine çıktı. Oğan’a oy veren seçmenlere baktığımızda duyguları, düşünceleri, kriterleri Millet İttifakı ile uyumlu. Önemli bir bölünün Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini tahmin ediyoruz. Sandığa gitmeyen 8 Milyon civarındaki seçmenin yarısı seçime katılsa tüm dengeler değişecektir” şeklinde görüşlerini açıkladı.


BİZ NASIL TERÖRİST OLABİLİRİZ
Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Alı Tahtalı’da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Millet İttifakı’nı destekleyenlere terörist yaftalamasına şiddetle karşı olduklarını ifade ederek, “Biz nasıl terörist olabiliriz. Bu hangi akla, vicdana sığar. Sayın Kılıçdaroğlu’na daha önce teröre karşı olduğunu defalarca açıkladı. Ancak ses tonu hep yumuşaktı. İftiralar hala devam edince artık o da üslubunu sertleştirmeye başladı. Oldukça sıkıntılı bir süreçteyiz. Ülkemiz için en hayırlısı bu süreç sonunda Tayyip Erdoğan’ın seçimi kaybederek gitmesi ve ülkeye nefes aldırmasıdır” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız