Güncel

Milletvekili Katırcıoğlu, “Büyük zafer için 28 Mayıs’ta sandığa”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu İzmit’te bir araya geldiği vatandaşları 28 Mayıs’ta oy kullanmaya davet etti.

21 Mayıs 2023 Saat: 18:23
Milletvekili Katırcıoğlu, “Büyük zafer için 28 Mayıs’ta sandığa”
Milletvekili Katırcıoğlu, “Büyük zafer için 28 Mayıs’ta sandığa”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleriyle ilgili çalışmalarını İzmit’te sürdürdü. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında İzmit’te kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşan Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Alikahya’da düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.

“BÜYÜK ZAFER İÇİN HERKES SANDIĞA”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “28 Mayıs’ta sandık başına giderek ülkemizin geleceği açısından oldukça önemli bir karar vereceğiz. İnanıyorum ki, milletimiz daha güçlü bir destek ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tarihi biz oy farkı ile yeniden seçecektir. Tüm hemşerilerimizi 28 Mayıs’ta büyük zafer için sandığa davet ediyorum. Bu zafer ülkemizin ve milletimizin zaferi olacak. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız