Güncel

Muhteşem bir merkez

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği ziyarette İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ni çok beğenen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kapla

17 Şubat 2022 Saat: 16:34
Muhteşem bir merkez
Muhteşem bir merkez
İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge sosyal medya hesabından İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ni (İZGİM) ziyaret etti. Dönge ziyaretinde İZGİM Atölyelerini gezerek incelemelerde bulundu. Pelin Dönge ziyaret programına dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. 
“GURUR DUYDUK”
İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “ Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği İZGİM’deydik. Aldığımız bilgilerle, Medeni Kanunun yıldönümünde yani bir kadın devriminin yıl dönümünde bu merkez ile gurur duyduk.
“ATÖLYELERİ İNCELEDİK”
Sadece İzmit’e değil Kocaeli’nin tamamında kadınlarımıza hizmet veren bu merkezde, ücretsiz hizmet veren kreşi, fitness alanını, profesyonel hamile egzersiz alanını, psikolog ve diyetisyen hizmetlerini, el becerisi var olan ve ürünlerini üretip satmaları için kadınlarımıza sağlanan hammadde ve atölyelerini, e-ticaret yapan kadınlar için ücretsiz temin edilen ofisleri hatta onlara sağlanan teşvikleri inceledik.
“HEP BİRLİKTE GÜÇLENELİM”
Kocaeli’nin kıymetli hanımefendileri kendi ayaklarınız üstünde durmak, kendi gelirinizi elde etmek isterseniz tereddütsüz başvurabileceğiniz muhteşem bir merkeziniz var. Gelin hep birlikte güçlenelim. Bu Merkezi Kocaelili kadınlara kazandıran İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e ve bize büyük bir heyecanla tüm birimlerle ilgili ayrıntılı bilgi aktaran Kadın ve Aile hizmetleri Müdürü Sayın Sinem Gülenç’e çok teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız