Röportaj

Mustafa Erdem: “Komşularımın Derdi Benim Derdimdir!”

Derince, Yavuz Sultan Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Erdem, “Komşularımın derdi benim derdimdir!” dedi

22 Şubat 2024 Saat: 18:43
Mustafa Erdem: “Komşularımın Derdi Benim Derdimdir!”
Mustafa Erdem: “Komşularımın Derdi Benim Derdimdir!”

Kocaeli’nin, Derince İlçesi’nde bulunan, Yavuz Sultan Mahallesi’nde, yaklaşan mahalli seçimler nedeniyle heyecanlı günler yaşanıyor. Diğer adıyla “60 Evler” olarak bilinen mahallenin muhtarlık seçimleri için aday olan Mustafa Erdem, konu ile ilgili görüşlerini Kocaeli Bizimşehir Gazetesi’ne anlattı.

İşte detaylar:

1967 yılında Sakarya’nın, Geyve İlçesi’nde doğdum. İlkokulu ve İmam Hatip Lisesini Geyve'de bitirdim, bilahare Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldum. 2002 yılından beri mahallemizde ikamet etmekte olup evli ve 2 çocuğum var. 1991 yılında girmiş olduğum Polislik mesleğinden 2022 yılı Mayıs ayında, EGM Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinden emekli oldum. Şimdi ise, komşularım başta olmak üzere tüm mahallemin yaşadığı sıkıntıları çözmek için muhtarlığa adaylığımı koymuş bulunuyorum.

MAHALLEMİZİN EKSİKLİKLERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Mahallemizin her türlü sorunlarıyla ilgili olarak başta belediyemiz olmak üzere diğer kurumlarla sürekli irtibat halinde olup yapılmakta ve yapılacak olan işlemler ve eksikliklerin takipçisi olacağız. Komşularımızın yardıma muhtaç olan aileler ve öğrencilerin tespitinin yapılarak ayni ve nakdi yardım edilmesi hususunda ilgili muhtelif kurum ve kuruluşlarla irtibat kuracağız.

KOMŞULARIMIN DERDİ BENİM DERDİMDİR

Mahallemin ve komşularımın derdini kendi derdim gibi göreceğim. Bizim sorunlarımızın en başında ulaşım gelmektedir. Vatandaşlarımız, otobüs seferlerinin yetersiz olması nedeniyle özellikle iş hayatında büyük sorunlar yaşıyor. Ne yazık ki, bu konuyla ilgili uzun zamandır bir ilerleme kaydedilemedi. Oysa muhtarlar tam da bu noktada devreye giriyor. Eğer eksikliklerimizi yukarıdaki kuruma aktarmazsak diğer sesi yüksek çıkan mahallelere odaklanılır. Komşularımız artık müsterih olsunlar çünkü biz geldiğimizde tüm sıkıntılarımız için durmaksızın çalışacağız. Destek kıymetli komşularımızdan, hizmet ise bizden.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız