Güncel

Mutlu: Saadet Partisi adaylarını hazırlıyor

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mutlu açıklamalarında kentte vaad edilen projelere değinilen yerel seçimlerde ne yapacaklarını ilişkin soruya "S

21 Temmuz 2023 Saat: 19:21
Mutlu: Saadet Partisi adaylarını hazırlıyor
Mutlu: Saadet Partisi adaylarını hazırlıyor

GÜNDEMİNDE YATIRIMLAR VARDI

Genel seçimlerin ardından her hafta cuma günü klasik haline getirilen Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu'nun basın toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Genelde Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen basın toplantısı bu hafta Hoşgör Restoran'da gerçekleştirildi. Kahvaltı eşliğinde yapılan basın toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Mutlu'nun gündeminde kentteki vaad edilen yatırımlar yer aldı. Zafer Mutlu şunları söyledi: "15 Temmuz gecesi salalar eşliğinde zam furyasına maruz kaldık. Bunun devamında kentin 4 yılını dinledik. Bu güzelim şehrin yönetimini ilgiyle dinledik ve üzüldük. Yapılamayn tek vaat Körfez- Kartepe Metro Hattı olarak açıklanırken yüzde 92 oranında vaadlerin gerçekleştirildiğini öğrendik. Peki bu yüzde 92'lik oran içerisinde vatandaşa ve kente dokunan ne var?

METRO NEREDE, GÖREBİLEN VAR MI?

Buna bir bakmak lazım. Ulaşım başta olmak üzere bir çok alt yapı sorunlarıyla uğraşıyoruz ama bunlara bakmak hiç akıllara gelmiyor. Kentte toplu taşıma ile ilgili hangi proje hayata geçti, metro hattımız nerede, görebilen var mı? Gebze OSB - Darıca Metro Hattı neden vaat listesinde yer aldı? Bu döneme yetişmesi zor olan stadyum tramvayı vaatlerin gerçekleşmesi oranına dahil edildi mi? 8 adet hidroelektrik santralini kentte bulamıyoruz. Vaatlerin yüzde 8'i şu an için gerçekleşmemiş peki birçok hayata geçmemiş proje varken nasıl olur da gerçekleşmemiş proje oranı yüzde 8'de kalır? Kentte Halk Ekmek sorunun çözümü ve çiftçi desteği beklenirken körfezin dip çamuru temizleniyor. Şehirlerin prestij medyanları olur İzmit'te ortaya çıkacak olan yapı meydan desen meydan değil, yeşil alan desen yeşil alan değil. Bu kentte sorunlar katmerleşiyor. İlimiz için hayırlısı neyse olsun."

ÜZERİMİZE DÜŞEN ÇALIŞMALARI YAPARIZ

Basın toplantısı sonrası sorulara cevap veren Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, yerel seçimlerle ilgili sorulan soruya "İl Basın toplantılarımızdan da anlaşılacağı üzere Saadet Partisi yerel seçim için adaylarını hazırlıyor. Tüm ilçeler için hazırlıklarımızı yapıyoruz, üzerimize düşen çalışamları yaparız. Bu süreç sonunda ne olur bilemeyiz ama biz hazırlanacağız." diyerek cevap verdi. Milletvekilleri ile ilgili de konuşan Mutlu, "Hasan Bitmez geçtiğimiz gün kenttedeydi ve hacı ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yaptık. Bu kentle bağını kesmyecek ama malum kendisi genel başkan yardımcısı olduğu için orada da işleri var. Vekilimiz haddehane fabrikası ile ilgili pazartesi günü iptal davası açacak. Birol beyin ailesi Gebze'de ve zaman zaman buraya da geliyor, 28 Temmuz'da bir etkinlik için kentte olacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız