ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

"Ne sağdayız, nede soldayız"

Mustafa Sarıgül'ün geçen haftalarda kurduğu Türkiye Değişim Partisi İzmit İlçe Başkanı duyuruldu.

30 Aralık 2020 Saat: 11:36
Ne sağdayız, nede soldayız
"Ne sağdayız, nede soldayız"

Ata Baran SANCAR

Mustafa Sarıgül'ün kurduğu yeni parti olan Türkiye Değişim Partisi (TDH) teşkilatlanmaya hız verdi. Kocaeli İl Başkanlığına atanan Volkan Karayel, İzmit Merkez İlçe Başkanını Fazlıoğlu İş Merkezinde düzenenelen basın açıklamasıyla duyurdu. İzmit İlçe Başkanlığına İş Adamı, Derince Belediyespor Basın Sözcüsü Haşmet Uçar atandı. Düzenlenen basın açıklamasına, Türkiye Değişim Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nahit Yavuz, Müzeyyen Saygılı, Orhan Öztürk katılım sağladı. 

"Ne sağda ne solodayız"

Toplantıda konuşan atanmış İl Başkanı Volkan Karayel, "Kocaeli İl Başkanı olarak atanmıştım, partimiz kuruldu ve resmileşti. Artık tüm il ve ilçelerde hızlı bir şekilde çalışıyoruz 52 il 192 ilçe de başkanlık kuruldu. Kocaeli’de de il yönetim kurulunu belirliyoruz. İzmit İlçe Başkanını tanıtmak. TDH farklı bir parti olarak ortaya çıktı. Ne sağda ne solodayız, kimseye bağlı değiliz. Kendimizi tanıttıktan sonra insanlarımızın siz bugüne kadar neredeydiniz cevabını almayı hedefliyoruz. Kendisine bu görevi verdim o da kabul etti" dedi.

"10 gün önce partimizi kurarak startımızı verdik"

İzmit İlçe Başkanı Haşmet Uçar, “Türkiye’ye yeni bir değişim için bana verilen bu görev için teşekkür ediyorum. 10 gün önce partimizi kurarak startımızı verdik. Birleştirici kucaklayıcı ötekileştirmeyen bir anlayışla geldik. Bunlar lafta kalmayacak, icraata dökeceğiz. Siyasetle uğraşmış herkese kapımız açık, herkesi bekliyoruz” dedi. 

HAŞMET UÇAR KİMDİR?

Haşmet Uçar 1969 Ardahan doğumlu. Evli ve 4 çocuk babası. Yatsan Tempur Yatakları Kocaeli Bayii sahibi, iş adamı. 2010 yılından beri Türkiye Değişim Hareketi İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi. Kars-Ardahan-Iğdır İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı, Kocaeli Ardahan Derneği Yöneticisi, Belediye Derincespor Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaelispor Eski Yönetim Kurulu Üyesi.

Tanıtımın Video hali: 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız