Güncel

Necmi Bulut: Gözaltına alındığım haberi yalan ve gerçek dışıdır

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Güngör Arslan cinayeti ile ilgili gözaltına alındığı iddialarını yalanlayarak, “Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı da açıklama yaparak haberin yalan olduğunu ilan etmiştir” ifadelerini kull

3 Mart 2022 Saat: 15:56
Necmi Bulut: Gözaltına alındığım haberi yalan ve gerçek dışıdır
Necmi Bulut: Gözaltına alındığım haberi yalan ve gerçek dışıdır

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Güngör Aslan cinayetiyle ilgili gözaltına alındığı iddialarını yalanladı. Bulut, konuya dair yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Sigorta Fuarı’na katılmak üzere Antalya’ya gittiğini belirtti.

“BU HABERİ KINIYORUM”

Bulut’un açıklaması şöyle: "Bir internet sitesinde şahsımı hedef alan, ‘gözaltına alındığım ve ifade verdiğime’ dair haber yalan ve gerçek dışıdır. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı da açıklama yaparak haberin yalan olduğunu ilan etmiştir. TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi üyeliğim dolayısıyla, ülkemizde ilk kez düzenlenen Türkiye Sigorta Fuarı’na katılmak üzere, sigortacı meslektaşlarımla beraber 2 Mart 2022 Çarşamba günü sabah saatleri itibariyle Antalya’ya gelmiş bulunmaktayım. Bu haberi kınıyor, muhataplarını tekzip ve özre davet ediyorum. Saygılarımla."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız