Güncel

''NİCE 100 YILLARA''

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Şanlı bayramın 100. yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz” dedi

19 Mayıs 2019 Saat: 01:58
NİCE 100 YILLARA
''NİCE 100 YILLARA''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Mesajında ulusal bayramların tarihe not düşülmüş, gelecek için dönüm noktası olmuş önemli değerler olduğunu vurgulayan Büyükakın, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü gençlerimize armağan ederek aslında onlara büyük bir emaneti de teslim etmiştir. Çünkü ülkemizin geleceği gençlerimizin omuzları üzerindedir. Şüphesiz ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla güzel ülkemizi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir” dedi.

MERKEZDE GENÇLER VAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere büyük değer verdiklerini söyleyen Büyükakın, “İnsanı temel alan yatırımlarımızın merkezinde gençlerimiz var. Kökü mazide gözü atide bir gençlik idealimiz var. Gençlerimizle bilimde, sanatta, sporda ve hayatın her alanında yüksek motivasyonla çalışıyoruz” diye konuştu. Büyükakın şöyle devam etti:  

NİCE 100 YILLARA

Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin mukaddes emaneti olan bu güzel ülkemize ve vatanımıza gençlerimizle birlikte sahip çıkacağız. Bu mukaddes emanet, gençlerimizin ellerinde yükselecek. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bize bu aziz toprakları vatan kılan bütün ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Nice 100. yıllara.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız