Güncel

O mahallenin 15 yıllık merdiven çilesini İzmit Belediyesi 15 günde bitirdi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacıhızır Mahallesi Korniş Caddesi ile Kaymaz Sokağı birleştiren kısımda 15 yıldır yapımı beklenen merdiven yenileme ve korkuluk çalışmasını 15 günde tamamlarken, çalışma sonras

8 Şubat 2022 Saat: 16:50
O mahallenin 15 yıllık merdiven çilesini İzmit Belediyesi 15 günde bitirdi
O mahallenin 15 yıllık merdiven çilesini İzmit Belediyesi 15 günde bitirdi
İzmit Belediyesi, Hacıhızır Mahallesi Korniş Caddesi ve Kaymaz Sokak arasındaki bölümde vatandaşların yıllardır beklediği merdiven yenileme çalışmasını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güvenlik amacıyla başlattıkları korkuluk çalışmasını da tamamladı. Muhtar Lütfi Bodur Başkan Hürriyet ve ekibine çalışma için teşekkür ederken, bir mahalle sakini, “40 seneden beri uğraştık olmadı. Allah Fatma Başkandan razı olsun” ifadelerini kullandı.
“MERDİVENİMİZ YENİLENDİ”
Çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Hacıhızır Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur, “Burası Korniş Caddesi ve Kaymaz Sokağı birleştiren nokta. Bu merdivenler bilindiği gibi yıllar önce komşular tarafından yapılan ve o zamanın şartlarında inşa edilen bir merdiven. Yıllardan beri birkaç komşumuz burada zayiat görmüşlerdir. Kolu, bacağı kırılanlar olmuştur. İzmit Belediyesine verdikleri dilekçe ile başvuran komşularımız bize de danışıldıktan sonra sağ olsun Fatma Başkanımızın önderliğinde Fen İşleri Müdürümüz Burak Güreşen Müdürümüzün istişaresiyle merdivenimiz yenilendi. 
“40 SENE UĞRAŞTIK”
Mahalle sakinlerinden Sabiha Çalışkan ise merdiven yenileme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah razı olsun, teşekkür ederiz. 40 seneden beri uğraştık uğraştık olmadı. Demek ki bugüne kısmetmiş. Allah Fatma Başkandan da emeği geçen herkesten de razı olsun. Herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız