Güncel

O ZAMAN İNECEKSİN

CHP İl Danışma Toplantısında konuşmak için verilen 5 dakika süresine karşı çıkan Selman Yıldırım'a, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay rest çekti.

2 Kasım 2019 Saat: 17:00
O ZAMAN İNECEKSİN
O ZAMAN İNECEKSİN

Feyza Bilge SERTEL

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda süre tartışmaları yaşandı. 5 dakikalık konuşma süresine itiraz eden CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım “Danışma kurulu toplantısında konuşmanın 5 dakika olması yeterli değildir. O yüzden ben burada 5 dakika konuşacaksam konuşmak istemiyorum” dedi.

 

İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, “Danışma kurulu toplantısında konuşmanın 5 dakika olması yeterli değildir. O yüzden ben burada 5 dakika konuşacaksam konuşmak istemiyorum” dedi. Ardından İl Başkanı Cengiz Sarıbay Sayın başkanım konuşmayacaksan ineceksin. Burada hiç kimsenin hakkına tecavüz etmeye hakkınız yok” şeklinde rest çekti. Bu restin üzerine Yıldırım 5 dakikalık süreyi kabul ederek konuşmasına başladı. Ancak daha sonra Sarıbay iki dakika ek süre verdi. Ek süre verilmesine rağmen Yıldırım konuşmasını 5 dakika daha uzattı.

 

Yıldırım, “Biz kimsenin hakkına tecavüz etmeyiz. Biz hakça bir düzen diyen, hak, hukuk, adalet diyerek Ankara’dan İstanbul’a yürüyen bir genel başkana ve parti görüşüne sahibiz” dedi.

 

HATALAR YAPILDI

Yıldırım sözlerinin devamında, “31 Mart seçimlerinde stratejik hatalar yapıldı. Ak Parti kendi çaycısını, kendi bahçıvanını kendisi yarattı. CHP’nin içerisinde çok nitelikli kişiler yer almaktadır. Gençlikten gelen çok sayıda arkadaşımız bulunuyor. Şu anda hala aktif bir şekilde siyaset yürütüyorlar. Onlar siyasete girdikleri yaşta sadece kendilerini, çıkarlarını düşünseler AK Parti’de siyaset yapabilirlerdi. Ancak o arkadaşlarımız memleketin geleceğini düşündüler ve CHP’de siyaset yaptılar. Bu arkadaşlar kenti de ülkeyi de yönetebilir. Eğer her yerde her fırsatta liyakatten bahsediyorsanız, partimiz içerisinde liyakati yüksek çok sayıda arkadaşımız bulunmaktadır” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız