ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

ODALARIN ELİNDEN EĞİTİME 360 TABLET

Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 360 adet tableti teslim etti

26 Ocak 2021 Saat: 11:47
ODALARIN ELİNDEN EĞİTİME 360 TABLET
ODALARIN ELİNDEN EĞİTİME 360 TABLET

Ata Bara SANCAR
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, uzaktan eğitim için ihtiyaç olan tablet bilgisayarlarla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi üzerine ilimizdeki sanayi ve ticaret odaları 360 tablet bilgisayarı teslim etti. Körfez Ticaret Odası’nın toplantı salonunda düzenlenen programa Vali Seddar Yavuz, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Körfez ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel katılırken tabletler İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’e teslim edildi.

“YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK ANAHTAR”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz programdaki konuşmasında, “Hepinizin bildiği gibi Kocaeli bilim, sanayi ve teknoloji şehridir. Bu güzelliğine ve büyüklüğüne yaraşır şekilde başta eğitim faaliyetleri hepimizi mutlu ediyor. Yardımlaşma ve dayanışma, aynı hedefe ulaşma başarının en büyük anahtarıdır. Bu salgın yüz yüze eğitim faaliyetlerimizi olumsuz etkiledi.” dedi.
“İNTERNETE ULAŞIM YÜZDE 99,6”
Kocaeli’de canlı ders oranımız 98,2’dir. En fazla katılım ilk okulda yüzde 88 oldu. Kocaeli’de internete ulaşım yüzde 99,6’dır. Evinde televizyon olmayan öğrencilerimizi tespit ederek süratle televizyonları teslim ettik. 14 bin 666 tabletle bu konuda sorun yaşayanlara tabletini teslim ettik. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün gayreti çok değerlidir.” ifadelerini kullandı.

“TEBRİK ETMEK BİZİM EM ÖNEMLİ GÖREVİMİZ”
Yavuz süreçte emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek; “Öğretmenlerimiz aslında görülmeyen kahramanlardı. Görünmez kahramanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Büyük fedakarlıkla çalışan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bütün emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik etmek bizim en önemli görevimiz.” dedi.

Vali Seddar Yavuz’un konuşmalarının ardından Ticaret Odası Başkanları İlçe Milli Eğitim Müdürleri’ne tabletlerini teslim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız