Güncel

ONAY VERİYORUZ

Körfez Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, temmuz ayı meclis gündeminde olmayan belediyeye alınacak aciliyeti olan greyder alımı için hemen onay vererek İzmit Belediyesi’ndeki AK Partili meclis üyelerine örnek bir davranış sergiledi

30 Haziran 2022 Saat: 17:43
ONAY VERİYORUZ
ONAY VERİYORUZ

Körfez Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “AK Parti İzmit Belediye meclis üyesi Muharrem Tutuş bilginiz olsun: Körfez Belediyesi cuma günü yapılacak olan temmuz ayı meclis gündeminde olmayan belediyemize alınacak aciliyeti olan greyder alımı için aynı gün 2. meclis oturumu talebine onay veriyoruz.

ONAY VERİYORUZ

Fiyat artışından etkilenme olmasın diye 15 gün ek süre talebinde bulunmuyoruz. İş makinasının alımının plan bütçe komisyonuna sevk olması gerekirken ağustos meclisine bırakmamak ve zamandan tasarruf adına cuma günü yapılacak olan 2. oturum öncesi toplanmasına onay veriyoruz. Körfez ilçemizde muhalefet meclis üyesi olarak düşüncemiz bu yönde. İzmit Belediyesinde muhalefet olarak araç alımı konusunda sizin tavrınız da 15 gün ek süre.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız