Güncel

Orkun Utkubaş CHP Derince’ye aday oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilk ilçe başkan adayı geçtiğimiz dönem de Derince İlçe Başkanlığına aday olan Orkun Utkubaş oldu. Utkubaş, CHP’nin Derince’de yerel iktidara yürümesi için yola çıkmaya düşüncesi ve hedefindeyiz sözl

22 Temmuz 2023 Saat: 16:39
Orkun Utkubaş CHP Derince’ye aday oluyor
Orkun Utkubaş CHP Derince’ye aday oluyor

YOLA ÇIKMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ

Orkun Utkubaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer ;Kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı ve olumsuz ne var ise bir kenara bırakıp, CHP'nin Derince'de yerelde iktidara yürüyüşünde tek vücut olarak seçimi kazanmamız gerektiğinin bilinci ile yola çıkma düşüncesi ve hedefindeyiz. Bizler bireysel menfaatlerini düşünmeden; içimizdeki kavgaları sonlandırarak enerjimizi parti içi yarışlardan çok yerel seçimlerde el ele çalışarak gerçek söz sahibi tüm üyelerimizi ve Derince halkı ile omuz omuza olmak isteyenleriz.

 

UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM

Ülkemizin her geçen gün daha zor koşullara sürüklenmesine, hak, hukuk ve adaletin bireylere bağlandığı tek adam rejimi ile demokrasinin askıya alındığı bu dönemde öncelikle Derincemiz de sonrasında ülkemize bir umut ışığı yakacağız. 14 Mayış ve 28 Mayış tarihlerinde yaşamış olduğumuz seçimleri iktidarın devletin bütün imkânlarım kullanmalarının karşısında seçimleri kaybettik. Fakat bununla birlikte umudumuzu kaybetmemeliyiz.

 

ÖN SEÇİMLE BELİRLENMELİ

Bu seçimlerin kaybedilmesinde sanki sadece genel başkan suçlu imiş gibi bir hava estirilmeye çalışılıyor. Hâlbuki baştan aşağı her birimizin özellikle örgütlerimizi yöneten il, ilçe, ve genel merkez yöneticilerimizin eksikleri ve hataları da bu süreçte var ve bunu kabul etmeliyiz. Sorunların çözülebilmesi için öncelikle kabul edilip, çözüm yöntemleri araştırılmalı ve bu yöntemlerden en doğru olan uygulanmalıdır. Partimizde hızlı şekilde tüzük değişikliği gerekmekte, seçimlerde üyelerle ön seçim yöntemi benimsenmelidir.

 

MAVİ LİSTEDE BULUŞALIM

Bunun gibi birçok önemli gündem maddelerini katılımcı bir yapı ile, her kesimin görüş ve önerileri alınarak bilimin ve hoş görünün Işığında yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğimize Derincemizi hakkettiği güzel günlere hep birlikte kavuşturacağımıza söz veriyoruz. Bizimle aynı hedef ve düşünceleri paylaşan tüm değerli yol arkadaşlarımızı Mavi listede buluşmaya davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız