Güncel

ÖZEL ÇOCUKLAR UÇURTMA UÇURDULAR

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) Körfez Şubesi’nin devlet koruması altındaki çocuklara özel düzenlediği uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

20 Haziran 2022 Saat: 14:07
ÖZEL ÇOCUKLAR UÇURTMA UÇURDULAR
ÖZEL ÇOCUKLAR UÇURTMA UÇURDULAR

Devletin koruması altında bulunan özel çocuklar KOTSİAD tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde gönüllerince eğlendi. Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Körfez Şubesi Başkanı Nedim Sarı ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine derneğin Kocaeli Şube Başkanı Erkan Gül, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat, ZENAY Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu üyesi Ayten Oral ile eşi Kocaelispor Sportuf Direktörü Bayram Oral, girişimci iş kadınları Selin Türker ve Zehra Demirbaş, Güney Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Yaşar ile TV 262 ve Orta Yaka Tv İmtiyaz Sahibi Erdal Sertel’in yanı sıra KOTSİAD üyesi ve Ortayaka TV Moderatörleri Fırat Türker ile Cengizhan Ayçiçeği ile çok sayıda konuk katıldı.

ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ÇOCUK OLDULAR

Uçurtma Şenliğine katılan davetliler özel çocuklarla birlikte sponsor firmalar tarafından hazırlanan uçurtmaları güzel havada rüzgarı arkalarına alarak büyük bir zevkle uçuran konuklar keyifli bir gün geçirdi. KOTSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erkan Gül uçurtma şenliğinin geleneksel hale getirildiği ifade ederek, “Özel çocuklarla birlikte olduğumuz ve onlara neşeli bir zaman geçirdiğimiz için çok mutluyuz” derken, başarılı etkinliğe imza atan KOTSİAD Körfez Şube Başkanı Nedim Sarı’da, “Bizlere destek veren tüm üyelerimize, uçurtma şenliğimize katılan tüm üyelerimize ve konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocukların yüzlerindeki mutluluk bizleri çok sevindirdi. Sosyal etkinliklerimize önümüzdeki süreçte devam edeceğiz” dedi. Uçurtma şenliği, konuklara ve çocuklara yapılan ikramla sona erdi.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız