Güncel

Özlü öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle Yeşilkent İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

16 Haziran 2023 Saat: 14:53
Özlü öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Özlü öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli’nin eğitim üssü Başiskele’de de ilk, orta, lise ve dengi okullarda 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı sona erdi. Kentte eğitim ve öğretime her zaman destek sağlayan, geleceğin teminatı çocuklara Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile büyük değer katan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, karne gününde de kardeşlerini yalnız bırakmayarak, onların bu güzel heyecanlarına ve sevinçlerine eşlik etti.

Yeşilkent İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak ile birlikte katılan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.   

SINIFLARI TEK TEK GEZDİLER

Sınıfları tek tek gezen heyet özellikle ilk kez karne sevinci yaşayan 1. sınıf öğrencilerin neşelerine ortak oldu. Öğrenciler tarafından yoğun bir sevgi seliyle karşılanan Başkan M. Yasin Özlü, minik öğrencilerin karnelerini kendi elleriyle teslim etti.

BAŞKAN ÖZLÜ İYİ TATİL DİLEKLERİNİ İLETTİ

Öğrencilerle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, tüm öğretmenlere ve öğrenci kardeşlerine iyi tatiller dileyerek, belediyenin düzenlemiş olduğu sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılımlarını beklediklerini söyledi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız