ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Öztürk açıkladı!

Şehir Tv’nin bu haftaki konuğu İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Murat Öztürk oldu. Öztürk, “İzmit esnafının en büyük sıkıntısı caddelerin yenilenmemesi” diyerek esnafın problemlerine değindi.

26 Ocak 2021 Saat: 14:04
Öztürk açıkladı!
Öztürk açıkladı!

Ata Baran SANCAR

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Murat Öztürk, Ergün Demir’in sunumları ile Şehir Tv’nin Perde arkası adlı programın bu haftaki konuğu oldu.

“ESNAFIN MADDİ PROBLEMLERİ ÇOK FAZLA”

Öztürk, İzmit esnafının sıkıntılarını dile getirirken, “Biz göreve geldiğimizden beri esnafın piyasadaki değişikliklerden dolayı maddi problemleri vardı. Bunların en büyük nedenlerinden birisi çok uzun sürelerdir caddelerimizin yenilenmemesi. Süreçlerin çok yavaş ilerlemesi. İnsanlar eskiden Fethiye Caddesini, Yürüyüş yolunu, İnönü Caddesini bir cazibe merkezi olarak görüyorlardı. Ne zaman AVM’ler açıldı, merkez esnafımız büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Bizim kendimizi yenilemek için önce bulunduğumuz ortamın yenilenmesi, güzelleşmesi gerekiyor. Bizde bunlara önlem olarak en büyük projemiz Fethiye Caddemizin üzerini kapatmayı önerdik. Bütün esnaf arkadaşlarımız ile konuştuk, isteyen oldu istemeyen oldu. Bu onların tarafsız görüşüdür. Neden derseniz kış aylarında yağmurda vatandaş AVM’lere kaçıyor” ifadelerini kullandı.

Video hali:

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız