Güncel

Öztürk, üyeleri sandığa davet etti

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, 13 Şubat’ta yapılacak olan kongre için üyelere davetiye dağıtmaya başladı

18 Ocak 2022 Saat: 14:30
Öztürk, üyeleri sandığa davet etti
Öztürk, üyeleri sandığa davet etti

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, 13 Şubat’ta yapılacak olan kongre için çalışamalarına devam ediyor. Odanın 1900 kayıtlı üyesinin olduğunu belirten Yahya Öztürk, “Her üyemiz kongre günü sandık başına gelerek oyunu kullansın. O gün ulaşım sorunu yaşayan üyemiz önceden bilgi verirse, ya da telefonla ulaşırsa kendisine ulaşım yardımı yapılacaktır. Hedefimiz rahatsızlığı olmayan her üyemizin sandık başına gelmesini sağlamak ve kongremizin bir şölen havasında gerçekleşmesini temin etmektir” dedi.

ESNAFTAN TAM NOT

Yahya Öztürk, kongre davetiyelerini üyelere dağıtırken bir kez daha ziyaret etme fırsatı da bularak, oda hizmetlerinin devamlılığı için desteklerini de talep ediyor. Kısa zamanda önemli yol kat eden Körfez Esnaf Odası, barakada hizmet verilen dönemden kurtulup, kendilerine ait modern bir binada görev yapmaya mevcut yönetimle başladı. Pandemi döneminde de gelen hijyen malzemelerinin dağıtımı, yardım paketlerinin verilmesi ve oda hizmetlerinin insanların ayaklarına kadar götürülmesi ile beğeni kazanan oda yönetimi esnaftan tam not aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız