Güncel

Özüpak, Şehir Tv'de açıkladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Marmara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Kocaeli Şehir Tv’de Elif’le Kahve Molası’nın konuğu oldu.

13 Temmuz 2021 Saat: 19:34
Özüpak, Şehir Tvde açıkladı!
Özüpak, Şehir Tv'de açıkladı!

Ata Baran SANCAR

Her hafta birbirinden farklı konu ve konuklar ile Kocaeli Şehir Tv’de yayımlanan Elif’le Kahve Molası’nın bu haftaki konuğu Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak oldu. Moderatör Elif Serap Gürkan ile EYT’lilerin son durumunu değerlendiren Başkan Özüpak, önemli açıklamalarda bulundu.

“BİZ PARTİ DEĞİLİZ, HAKKIMIZI ARIYORUZ”

Verdikleri mücadeleye dikkat çeken Gönül Boran Özüpak, “Programınıza beni davet ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizler mağduruz ve mağdur olduğumuzu başkalarına duyurmak için bu oluşumun içindeyiz. Biz parti değiliz. Biz hakkımızı arıyoruz. 1500-1600 TL emekli maaşı ile yaşamak çok güç. Emekli olamıyoruz, çalışmak istiyoruz. İşveren bize “50 yaşında birisini mi alayım, 20 yaşında genci mi alayım” diyor.

“BİZE HAKKIMIZI TESLİM EDEBİLECEK TEK PARTİ GELECEK PARTİSİ GİBİ GÖZÜKÜYOR”

Şu anda bütün muhalefet partileri, en büyüğünden yeni kurulmuş olan ek küçüğüne kadar bütün siyasi partiler emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini biliyorlar. Hukuksuzluk yapıldığını biliyorlar. Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi ile bir program yaptık. Şu anda çalışmaları bazından bize hakkımızı teslim edebilecek ve en olması gerekeni uygulama çabasında bir tek Gelecek Partisi gözüküyor. Fakat dediğimiz gibi, biz parti değiliz. halkız, ve hakkımızı arıyoruz.

“HALK DÜŞÜNÜLSÜN, VATANDAŞ DÜŞÜNÜLSÜN

Biz diyoruz ki 4447 sayılı kanunu iptal ettiğiniz zaman otomatik olarak bütün sorunlarımız çözülecek. Burada sayımız 4,5-5 milyon kişi var ama bir anda emekli olacak bu sayıda insan yok. Bizim ekonomimiz kaldırır, kaynaklarımız bütün sorunlarımızı çözecek potansiyelde. Yeterki bu kaynaklar doğru ve etkin bir şekilde kullanılsın. Halk düşünülsün, vatandaş düşünülsün. Bizim mücadelemiz, bırakılacak bir mücadele değil!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız