koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Pastacılık Okulu’nda Bu Kez Özel Çocuklar Şef Oldu

Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Başiskele Pastacılık Okulu’nda Genç Şefler Mutfakta Atölye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

8 Ağustos 2022 Saat: 17:10
Pastacılık Okulu’nda Bu Kez Özel Çocuklar Şef Oldu
Pastacılık Okulu’nda Bu Kez Özel Çocuklar Şef Oldu

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde Halil İbrahim Sofrası Aşevi’nde eğitim faaliyetlerini sürdüren Başiskele Pastacılık Okulu, yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmek isteyen 10-15 yaş arası geleceğin şefleriyle şenleniyor. Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Birimi’nin organizesinde düzenlenen Genç Şefler Mutfakta Atölyesi, minik şeflerin katılımıyla her hafta yeni lezzetlerle gerçekleştiriliyor.

 

ÇOCUK ESİRGEMEDEN ÇOCUKLAR MUTFAĞA GİRDİ

 

Başiskele Pastacılık Okulu, sosyal sorumluluk bilinciyle bu kez Aile ve sosyal Politikalar Kocaeli İl Müdürlüğü Çocuk Evleri’nde kalan çocukları ağırladı. Mutfak önlüklerini ve şapkalarını giyinen minik şefler, eğitmen ablaları eşliğinde supangle ve mini pizza yaptılar. Daha sonra yaptıkları nefis yiyecekleri afiyetle yediler. Eğlenceli vakitler geçiren çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

 

SERTİFİKALARINI DA ALDILAR

 

Başiskele Pastacılık Okulu Genç Şefler Mutfakta Atölye çalışmalarına katılan geleceğin şeflerine etkinlik sonunda katılım sertifikaları da verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız