Güncel

Pelin Filiz Coştur milletvekili aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Pelin Coştur Filiz, milletvekili aday adaylığını açıkladı

18 Mart 2023 Saat: 17:21
Pelin Filiz Coştur milletvekili aday adaylığını açıkladı
Pelin Filiz Coştur milletvekili aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesi haraketlilik devam ediyor. İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Pelin Coştur Filiz, milletvekili adaylığını açıkladı. İl binasına bir açıklama yapan Filiz, siyasi hayatının İYİ Parti’nin kuruluşu ile başladığını ifade etti. 4 yıl boyunca İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Filiz, “Ülkemizin pek çok sorunu var ancak bildiğimiz bir şey daha var ki liyakatli kadrolarla üstesinden gelinemeyecek bir sorun yok. Biz korkmuyoruz çünkü bütün sorunların çözümlerini bilen uzmana ve liyakatli kadrolara sahibiz. Biz iyilik güneşimizin kurulduğundan itibaren bu karanlığı kaldıracağına inanarak bu yola girdik” dedi.

“ŞİMDİ YENİ BİR YOLA ÇIKMA ZAMANI”

Pelin Coştur Filiz açıklamasına şöyle devam etti; “Seçimlere iki ay kaldı. 5 yıldır mensubu olduğum İYİ Partimizde milletimize ve partimize hizmet etmekten onur ve gurur duydum. Bu süreç boyunca İYİ Partimizin politikalarının hayata geçirilmesinde genel merkez ve teşkilatlarımızla iş birliği içinde olduk. Sürekli esnaf ziyareti yaptık, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Şimdi yeni bir yola çıkma zamanı. Kocaeli ve Tük milletline gönül vermiş ve gönül almış bir kardeşiniz olarak, TBMM’de Kocaeli’nin sesi olmak adına 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den Milletvekili adaya dayı olduğumu duyurmak istiyorum.” diye belirtti.

DR. PELİN COŞTUR FİLİZ KİMDİR?

Pelin Coştur Filiz Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji bölümünü okudu. Akademisyen, mikrobiyolog. Aynı zamanda Kocaeli üniversitesi tıp fakültesinde öğretim görevliliği yapmış mesleği başarılarla dolu bir kadın. Ayrıca Tüp bebek tedavi merkezinde birçok başarılı çalışmalara imza atmış.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız