ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Periler finalde! 65-57

Ve periler finalde! Seride geriye düşen İzmitli periler, Süper Lig hedefini bırakmadı ve üst üste 2 galibiyet alarak Botaş Gelişim’i yarı finalde eledi. Serinin 5.maçında taraftarının büyük desteğiyle parkeden 65-57 üstün ayrılan te

3 Mayıs 2023 Saat: 21:08
Periler finalde! 65-57
Periler finalde! 65-57

Kadınlar 1.Lig’de yarı final mücadelesinde Botaş Gelişim karşısında serinin 5.maçına çıkan temsilcimiz İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı adını finale yazdırmayı başardı. İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı İzmit’in perileri 65-57 kazandı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Atatürk Spor Salonu tribünleri kritik maç öncesinde doldu. Periler taraftarlarının desteğiyle zorlu müsabakadan galip ayrılarak adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 24-14 önde kapattık. İkinci çeyrekte üstünlüğü korumayı başardık. Temsilcimiz devre arasında 38-32 önde girdi. Üçüncü çeyrekte de kıran kırana sürdü ve son bölüme 48-45 üstünlükle girdik. Son bölümde daha rahat bir oyun sergileyen periler parkeden 65-57 galip ayrıldı.

SALON COŞKUDAN YIKILDI!

Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşmanın bitmesiyle birlikte büyük coşku yaşandı. Adeta salon sevinçten yıkıldı. Temsilcimiz finaldeki muhtemel rakipleri Antalya Güneşi ve Gürespor ise yarı finalin 4. karşılaşmasında yarın karşı karşıya gelecek. Seride 2-1 önde olan Antalya Güneşi kazandığı takdirde temsilcimizin finaldeki rakibi olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız