Güncel

Polisler tarafından engellendi...

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, projelerini gerçekleştirmek için Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

4 Mayıs 2019 Saat: 16:57
Polisler tarafından engellendi...
Polisler tarafından engellendi...

Feyza Bilge SERTEL

Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği (MARSİAD) Başkanı Bahri Odabaş, ülkeye gelir getirecek ciddi projeleri ve yeni hedeflerini hayata geçirmek için Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önüne basın açıklaması yapmaya gitti.

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önünde basın açıklamasına izin verilmediği için polisler tarafından engelledi. Bundan dolayı Odabaş, gerçekleştirmek istediği projelerini Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin etrafında bulunan Çamlıca Parkı’nda kamuoyuna duyurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

NEDEN DİNLEMİYORSUNUZ?

Başkan Odabaş, 15 yıl boyunca anlatmak istediği lakin sesini duyuramadığını dile getirerek gerçekleştirmek istediği yeni projelerini, ‘’Sayın Cumhurbaşkanı, ülkenin kaderini değiştirecek projelerimizi neden dinlemiyorsunuz? Yaklaşık 15 Yıl boyunca ülkemizin kaderini değiştirecek, yaklaşık sekiz milyon istihdam ve iki yüz milyar dolar ihracat sağlayacak projelerimizi anlatmak için Tarım ve Sanayi Bakanlarına ve belediye başkanlarına ulaşamadım. Başkanlığınızdan itibaren size de ulaşamadım.

RANT SAĞLANMAYACAĞI İÇİN Mİ?

Tüm işsizlerimizin sahibi olmasını, doğal gıda ürünlerinin yarıya düşmesini, insanların maaş ve gelirlerinin iki katına çıkmasını, insanlarımızın doğal beslenerek sağlıklı yaşamasını, sağlığa harcanan paraların yarıya inmesini, istemediğiniz için mi dinlemiyorsunuz? Bu projelerden kimseye haksız rant sağlanmayacağı için mi, problemlerden haksız rant edenlerin rantlarına engel olacağı için mi dinlemiyorsunuz?

KURU SOĞANA MUHTAÇ

Bizim gibi binlerce kişi ve kurumun aynı durumda olduğunu biliyorum. Neden bu projeleri dinlemediğinizi sizi o makama getiren milletimize açıklamanızı veya dinlemenizi bekliyorum. Siz dinlemediğiniz için sizin bakanlarınızın, belediye başkanlarınızın, valileriniz ve parti temsilcileriniz de dinlemiyor? Bizi dinlemediğiniz için ülkemiz kuru soğana muhtaç hale geldi. Bu nedenle ayda bir günü, dinleme günü ilan ederek konuşmaya ara verip insanları dinlemenizi talep ediyorum.

HAYATA GEÇİREBİLİRİZ

Ayrıca başta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Belediye Başkanlıkları bulunan tüm Siyasi Parti Genel Başkanlarımıza sesleniyorum. Bu projelerimizi belediye başkanlarınızla hayata geçirebiliriz. Hepinizden açık randevu talep ediyorum.

KÖKÜNDEN ÇÖZECEK

Basın ve Yayın kuruluşlarımıza da sesleniyorum, yıllardan beri Temcid pilavı gibi aynı problemleri aynı kişilerle tartışarak havanda su dövmeye ara vererek ülkemizin problemlerini kökünden çözecek bu projelerimizi açıklamamız için canlı yayınlarda bize yer vermenizi acilen talep ediyorum.

TÜM ENGELLERE RAĞMEN

Tüm engellere rağmen hayata geçirdiğimiz fındık ve doğal patlayan mısır projelerimizi yapacaklarımızın teminatıdır. Yıllarca Arjantin’den ithal ettiğimiz popcorn, patlayan mısır ithalitı, 2012 yılından itibaren son bulmuş, 2.5 Dolara GDO’lu mısır yerine 3 TL’ye doğal mısır üretim ve satışı yaparak Milyonlarca Dolarımızın yurt dışına çıkışı durdurulmuş, bu paralar çiftçilerimize aktarılmıştır. Fındık geliştirdiğimiz yaklaşık 41 çeşit katma değerli ürün nedeni ile geçen sene 8 TL olan fındık şuan itibari ile 17 TL olmuştur. Durumu saygıdeğer milletimize duyurur saygılar sunarım’’ şeklide ifadelerini kullandı

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız