koto 30
ekşioğlu
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

PROJE, AĞAÇ KESİLMEDEN YAPILACAK

Gölcük Belediyesi, spor kulüplerine ve vatandaşlara doğa ile iç içe spor ve antrenman yapma imkânı sunacak Hasaneyn Yasakdüzü Spor Tesisleri’nin inşasına başladı.

26 Kasım 2021 Saat: 14:36
PROJE, AĞAÇ KESİLMEDEN YAPILACAK
PROJE, AĞAÇ KESİLMEDEN YAPILACAK

Gölcük Hasaneyn Yasakdüzü’nün eşsiz doğal güzellikleri arasında örnek bir spor tesisi yükseliyor. Spor kulüplerinin ve vatandaşların doğa ile iç içe antrenman ve spor yapmalarına imkan sağlayacak proje için Gölcük Belediyesi ilk kazmayı vurdu. Başlatılan proje ile ilk olarak 157,8 dönüm alanda yer alacak spor tesislerinin alt yapı çalışmaları başlatıldı. Proje tamamlandığında, futbol kulüplerine ve güreş sporuna profesyonel olarak hizmet verecek.

PROJE, AĞAÇ KESİLMEDEN YAPILACAK

Yasakdüzü’nde Gölcük ve İzmit manzarası olan hâkim tepe üzerinde başlanılan proje, bölgedeki doğal güzelliklere zarar vermeden inşa edilecek. Tek bir ağaç kesilmeden tamamlanacak projede; net 68 x 105 metre ebadında nizami çim futbol sahası, 480 kişilik tribün, 30*30 m2 büyüklüğünde çim güreş alanı ve 480 kişilik tribün, 1300 metre uzunluğunda orman içi yürüyüş parkuru, futbol sahasının etrafında 7 metre eninde 6 parkur tartan koşu pisti ve aydınlatmalar yer alacak.

“GÖLCÜK’ÜMÜZE DEĞER KATACAK PROJEMİZ HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Proje alanına giderek incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçede spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sezer, “Doğal güzellikler arasındaki Yasakdüzü bölgemize modern bir spor tesisi kazandırıyoruz. Projenin hayata geçmesinde; Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz’a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sportif tesisleşmemizde Gölcük’ümüze değer katacak projemiz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız