Güncel

Prometeon Türkiye’de 800 çalışan aşılandı

Prometeon Türkiye Kocaeli fabrikasında, Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı SGK’lı tüm fabrika çalışanları aşı kampanyası çerçevesinde aşılama hakkı olan 800 çalışan aşılandı

17 Haziran 2021 Saat: 12:39
Prometeon Türkiye’de 800 çalışan aşılandı
Prometeon Türkiye’de 800 çalışan aşılandı

Kocaeli ilinde mobil aşı uygulaması yapılan ilk sanayi kuruluşu olan Prometeon Türkiye’nin Kocaeli fabrikasında görev alan çalışanlar, Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Aslan öncülüğünde oluşturulan ekip tarafından 16 Haziran Çarşamba günü 09.30-17.00 saatleri arasında Prometeon Türkiye sosyal tesislerinde gönüllülük esasına uyularak isteğe bağlı olarak aşılanma yapıldı.

MOBİL AŞI UYGULAMASI

Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü Bahadır Özer, “Tüm dünya ülkeleri Covid-19’a karşı topyekun büyük bir mücadele veriyor. Çalışanlarımızın sağlığı bizim için en önemli konu. Pandeminin başından bu yana aldığımız önlemler kapsamında mobil aşı uygulaması ile devam ettirdik. Fabrikamızda aşılama yapan Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Aslan ve ekibine minnettarız, tüm çalışma arkadaşlarıma bu aşı kampanyasına gönüllü olarak katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız