Güncel

"Rahatsızlık vermeye devam edeceğiz"

CHP'nin uzun süredir sorduğu ‘128 milyar dolar nerede’ sorusu siyaset gündeminde yerini korurken ülke genelinde CHP il ve ilçe örgütlerinin pankart ve afiş çalışmalarına CHP Kocaeli gençliği de, Kocaeli il ve 12 ilçe binası ile de

14 Nisan 2021 Saat: 19:13
Rahatsızlık vermeye devam edeceğiz
"Rahatsızlık vermeye devam edeceğiz"

Merkez Bankası rezervinden kaybolduğu iddia edilen 128 milyar dolara ilişkin dün partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sorular soran CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "128 milyar dolar nerede" pankartının asılı olduğu kürsüden konuşmuştu. Ülke genelinde konuya dair tepkiler gelmeye devam ederken CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Örgütü de il ve ilçe binalarına ‘128 milyar dolar nerede’ pankartı astı.

“SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Biz de Kocaeli’den soruyoruz! Yoksulluk, işsizlik ortadayken peki #128MilyarDolarNerede’’ ifadesini kullanan CHP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Av. S. Zeki Karakadılar açıklamasında; '' 128 milyar dolar kasada ise neden ekonomi can çekişiyor? 128 milyar dolar Türk halkının evindeyse şu mübarek günlerde mutfakta kaynayan tencerede yoksulluk var? Fakirin, fukaranın, yetimin parasını soruyoruz. Gece yarısı parti binalarımızdaki pankartları vinç ile topluyorlar. Doları indirmeye güçleri yetmiyor. Pankartlarımızı indirmeye var güçle uğraşıyorlar. Bu milletin alın terinin hesabını soruyoruz! Yılmadan sorgulamaya devam edeceğiz, susmayacağız! Sormaya da devam edeceğiz; "128 milyar dolar nerede?” dedi.

“RAHATSIZLIK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Pankartları topladıklarına göre bu sorunun duyulmasından rahatsızlar. İnsan hesabını veremediği sorular için rahatsız olur. Rahatsızlık vermeye devam edeceğiz. Demokrasi nöbeti, adalet nöbeti, sandık nöbeti şimdi de pankart nöbetindeyiz. Sorumuzu her gün yineleyecek, pankartlarımıza da sahip çıkacağız” diyen Karakadılar dün gece il ve ilçe binalarının önünde nöbet tutulduğunu ve nöbetlere de devam edileceğini dile getirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız