ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Rektör Cantürk: “MYO’lar ile bölge ekonomisine katkı sağlıyoruz”

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO ile Hereke Asım Kocabıyık MYO'yu ziyaret etti.

12 Mayıs 2023 Saat: 15:25
Rektör Cantürk: “MYO’lar ile bölge ekonomisine katkı sağlıyoruz”
Rektör Cantürk: “MYO’lar ile bölge ekonomisine katkı sağlıyoruz”

HEREKE KAMPÜSLERİNE ZİYARET

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO ile Hereke Asım Kocabıyık MYO'yu ziyaret etti. Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcıları Mehmet Yıldırım, Elif Öğüt ve Genel Sekreter Mustafa Eren, ve kampüs müdürleri eşlik etti. Ziyarette, MYO Müdürlerinden okulların güncel durumları hakkında bilgi alan ve öğretim üyeleri ile bir araya gelen Zafer Cantürk meslek yüksekokullarının önemini ifade etti.

BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Ziyaretlere dair açıklama yapan KOÜ Rektörü Nuh Zafer Cantürk, "Meslek yüksekokulları, iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikli insan kaynağı yetiştirmek için son derece önemli. Bu nedenle, meslek yüksekokullarımızın vizyonunu ve misyonunu doğru bir şekilde belirlemek ve eğitim kalitesini sürekli olarak artırmak bizim en önemli görevlerimizden biri. Meslek yüksekokullarında verilen eğitimler, öğrencilerimizin istihdam edilebilirliklerini arttırarak iş dünyasına daha iyi hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları, endüstriyel kalkınma ve yenilik konularında öncü bir kurum olarak bölge ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız