Güncel

Rektör Cantürk'ten Kandıra MYO'ya ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Kandıra MYO'yu ziyaret etti.

13 Haziran 2023 Saat: 12:58
Rektör Cantürkten Kandıra MYOya ziyaret
Rektör Cantürk'ten Kandıra MYO'ya ziyaret

Ziyarette Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı eşlik etti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kandıra MYO öğretim üyeleriyle toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Kandıra MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nilay Karasakal, MYO'nun güncel durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda konuşan ve meslek yüksekokullarının önemine değinen Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Meslek yüksekokulları, üniversitelerimizin temel taşlarından biridir ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak, iş dünyasına nitelikli bireyler yetiştirmek gibi önemli bir misyonu üstlenmektedir. Kandıra Meslek Yüksekokulu da bu misyonu başarıyla yerine getirmektedir. Kocaeli Üniversitesi olarak, akademik mükemmeliyeti hedefleyen bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra, araştırma üniversitesi olma hedefimize de büyük bir kararlılıkla ilerliyoruz. Sizler, bilgi birikiminiz ve deneyiminizle, araştırma üniversitesi hedefimize ulaşmamızda kilit bir rol oynamaktasınız.' dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız