Güncel

Remzi Özkan son yolculuğuna uğurlandı

Murat Karayalçın’ın genel başkanlığını yaptığı SHP’de bir dönem İzmit İlçe Başkanlığı yapan CHP Yahya Kaptan Mahalle Temsilcisi Remzi Özkan (64) son yolculuğuna uğurlandı

20 Mayıs 2023 Saat: 19:26
Remzi Özkan son yolculuğuna uğurlandı
Remzi Özkan son yolculuğuna uğurlandı

UZUN YILLAR GÖREV ALDI

Kocaeli siyaseti ve CHP’nin renkli simalarından biri olan Remzi Özkan dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Özkan, bir dönem Murat Karayalçın’ın genel başkanlığını yaptığı SHP’de İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. SHP’nin kapanıp CHP ile birleşmesinden sonra CHP’ye geçen Remzi Özkan il ve ilçe örgütlerinde uzun yıllar görev aldı. Özkan son olarak Yahya Kaptan Mahalle Temsilcisi görevini yürütüyordu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Özkan yaşadığı kalp rahatsızlığı ve üşütme sebebiyle yaklaşık 10 gün önce hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Özkan doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özkan, Ural Özkan adında bir çocuk babasıydı.
CHP Kocaeli’de sevilen bir isim olan Yahya Kaptan Mahalle Temsilcisi Remzi Özkan, Fevziye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

SEVENLERİNDEN SON GÖREV

Cenaze törenine SHP Genel Başkanlığı yapan Murat Karayalçın, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Harun Yıldızlı, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İlçe Başkanları, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli geçmiş dönem milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli milletvekili adayları, STK temsilcileri, CHP eski ilçe ve il başkanları ile birlikte Özkan'ın sevenleri katıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız