Güncel

REVİZYON ENDİŞESİ YOK

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit seçim sonuçlarına itiraz edeceklerini açıkladı

2 Nisan 2019 Saat: 15:19
REVİZYON ENDİŞESİ YOK
REVİZYON ENDİŞESİ YOK

İzmit Belediyesi dışında tüm belediyeleri kazanan AK Parti'de, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, bugün bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Bu açıklamaya  yeni seçimleri belediye başkanları ve ilçe başkanları da kaldı. Eryarsoy, İzmit seçim sonuçlarına itiraz edeceklerini duyurdu. "Şu an İzmit`te 6 sandıkta eksiklikler tespit ettik. İzmit'te itirazda bulunacağız“ dedi.

HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM

Eryarsoy, "Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun. Milletimiz yine bizi birinci yapmıştır. Kocaelili hemşerilerimize teşekkür ederim. Milletimizin verdiği karar başımızın üzerindedir. İnşallah uyum içinde başkanlarımız birlikte çalışacaktır. Kampanya sürecinden bu yana çalışab tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim.

REVİZYON ENDİŞESİ YOK

AK Parti, bugün ve güçlü büyük bir Parti. Bizi ülkemize için çalışmaktan başka amacımız yoktur. Eksiklerimizi tespit edeceğiz. istediğimiz yerlerde Istediğimiz sonuçları alamadıysak bizi eksiğimizdir.“ dedi. Eryarsoy, Kocaeli teşkilatlarında revizyon beklemediklerini ifade ederek," Kocaeli teşkilatlarının revizyon endişesi yok. Gönül isterdi ki, İzmit`i de kazanalım" dedi.

TÜRKİYE GENELİNE BAKARSAK BAŞARILIYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Sonuçlarımız Türkiye geneline bakarsak başarılıdır. Milletimize teşekkür ederim. AK Parti`nin belediyeciliğini yine layıkıyla ortaya koyacağız. Parti rozeti bugün itibariyle yakamızdan çıkmıştır. Inşallah kentimizi daha güzel bir yer haline getireceğiz. Vizyonumuz budur“ dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız