Güncel

Saadet Kocaeli’de günde 1000 kapıya gidip oy istiyor

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, yaptığı açıklamada Saadet Partisi’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için yaptıkları çalışmaları anlattı

25 Mayıs 2023 Saat: 18:27
Saadet Kocaeli’de günde 1000 kapıya gidip oy istiyor
Saadet Kocaeli’de günde 1000 kapıya gidip oy istiyor

CHP’den Kocaeli üçüncü sıra milletvekili olarak seçilen Hasan Bitmez, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve partililer milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesi basın toplantısı düzenledi.

 Gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu: “14 Mayıs seçimleri geride kaldı önümüzde üç gün sonra cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sizi bilgilendirmek istedik. Seçimlerde CHP’nin Kocaeli listelerinden Saadet Partisi olarak bir adayımız vardı Hasan Bitmez Bey. Sadece Kocaeli’de değil adayımız olsun olmasın sahada tüm ağırlığımız ile elimizden gelen her şeyi yerine getirmeye çalıştık ve getirmeye de deva mediyoruz. Biz milletvekilimiz olsada çalışmalarımıza ara vermeden Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanabilmek adına gayretlerimizi sürdürdük.

1000 KAPIYA EV ZİYARETİ YAPTIK

Tüm il teşkilatımızı bir araya getirecek ilk divan toplantısı yaptık Birol Aydın Bey de katıldı. Kadın Kollarımız divan kurulu topladı tüm partili kadınlarımız bir araya geldi. Parti büyüklerimizi bir araya getirdik. Kadın teşkilatlarımız 5 gündür sahada kapı taraması yapmaktalar. Günlük asgari 1000 kapıya ev ziyareti yapıyorlar ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyorlar.

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK

Biz Saadet Partisi olarak bu işe gönlümüzü verdik bu ittifaka inandık. Bir tarafta medeni cesareti olmayan muhalif gazetecilerin karşısına çıkmaktan çekinen, seçimlerde ileri demokrasilerde yaşanan iki adayın TV’lerde ülke meselelerini tartıştığı programlar bir tarafa, dün BABALA TV’de gençlerin aklına geleni sorabildiği program bir yana, kendi yandaş gazetecilerinden başka muhalif gazetecilerin karşısına çıkmaktan çekinen bir Cumhurbaşkanı var.  Halkımız bunun değerlendirmesini yapacaktır. “

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız