Güncel

Saadet Kocaeli Kadın Kolları Seçim İletişim Uzmanları ile Toplantı Gerçekleştirdi

Saadet Kocaeli Kadın Kolları Seçim İletişim Uzmanları ile Toplantı Gerçekleştirdi Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için sahada çalışma yapacak Seçim İletişim Uzmanları ile toplantı gerçekleşt

29 Mart 2023 Saat: 18:23
Saadet Kocaeli Kadın Kolları Seçim İletişim Uzmanları ile Toplantı Gerçekleştirdi
Saadet Kocaeli Kadın Kolları Seçim İletişim Uzmanları ile Toplantı Gerçekleştirdi

Kocaeli Kongre Merkezi Süleyman Paşa Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Neşe Küçükemirler yaptı.

Ramazan-ı Şerifimiz Mübarek Olsun

Af, mağfiret ve merhamet mektebi olan Ramazanın, büyük acıların yaşandığı başta ülkemize ve İslam coğrafyasına; sabır, huzur, sekînet ve umut getirmesini Cenab-ı Mevlâ'dan niyaz ediyor, mahzun gönüllere sevinç taşımasını diliyorum. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun.

İnsanı İnsan Yapan İradedir

 Yeryüzünde her şeyin bir yaratılış gayesi olduğu gibi eşref-i mahluk olarak yaratılan insanın da bir gayesi vardır. Bu gaye, hak ve adaleti tesis etmektir. İbadetlerimiz, bu gayenin gerçekleşmesi ve iradelerimizi, bu uğurda eğitmek için vardır. İnsanı insan yapan iradedir. Ancak, insanda en çok müdahalelere maruz kalan da yine iradedir. İrade, bu müdahalelerle ya zayıf düşer esir olur ya da kudretle birleşir hâkim olur. İşte bizler bunun farkında olarak müdahalelere aldırmadan, tüm dünyaya yön verecek güçlü bir irade ile bugün burada sizlerle bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.

Yeryüzü Üzerinde Huzur, Güven ve Barış İklimini Tesis Edeceğiz

Siyasi tarihimizin en önemli seçiminin yapılacağı 14 Mayıs'ta sandığa gideceğiz. Cenâb-ı Hakk’ın izni ve aziz milletimizin de desteğiyle adaletsizliğe, haksızlığa ve hukuksuzluğa son verecek, ekonomik olarak ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye ülkemizin tüm problemlerine hızlı ve kalıcı çözümler üretecek, şahsiyetli bir dış politika ile bölgemizde ve yeryüzü üzerinde huzur, güven ve barış iklimini tesis edeceğiz.

Erbakan Hocamıza Verdiğimiz Söze Sadık Kalarak Canla Başla Çalışacağız

Kararlıyız ve hep birlikte başaracağız! Önce 85 milyon insanımızın “İnsanca Yaşam” şartlarına kavuşacağı “Yaşanabilir bir Türkiye” ve “Yeniden büyük Türkiye”yi inşa edecek, ardından da tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayacağı “Yeni ve Adil bir Dünya”yı kurmak için bugünden itibaren sahaya iniyoruz. Gece gündüz demeden, Erbakan Hocamıza verdiğimiz söze sadık kalarak canla başla çalışacağız. Ve gayretle, inanarak yapacağımız çalışmalarla, seçim sonuçlarını taçlandıracak ve “Ben’den Biz’e giden yolu” hep birlikte inşa ederek, siyasi ve toplumsal hayatımıza yeni bir nefes aldıracağız.

Ardından konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, önemli konulara değindi.

Önümüzde tarihi bir seçim var. Her seçim bir fırsattır. Bu seçimlerde sadece cumhurbaşkanı, sadece milletvekili seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her bir oyla, Türkiye’nin yolunu ve istikametini belirleyeceğiz. Adaletten ekonomiye, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, güvenlikten dış politikaya varıncaya büyük bir değişime ve yeni bir başlangıca ihtiyacı var! Ümit ediyor ve inanıyorum ki gelecek 20 yılımız, geride bıraktığımız 20 yıldan çok daha güzel olacaktır.

 

Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na Minnettarız

Ülkemizin her bir ferdinin ortak problemlerine çözüm üretmek adına ortak sorumlulukları kuşanan 6 siyasi parti bir masa etrafında bir araya geldi. Çatışmanın en seviyesizcesinin dayatıldığı bu dönemde İttifakın birleştirici gücü olan Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na, milletimize ittifak kültürümüzü hatırlatmak için verdiği emeklerden ötürü minnettarız.

 

S

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız