Güncel

Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, 31 Mart Yerel seçimlerinde sandığa gidecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Körfez Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı. Kalabalık katılımın olduğu

10 Mart 2024 Saat: 18:00
Saadet Partisi adaylarını tanıttı
Saadet Partisi adaylarını tanıttı

Tütrünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa kalabalık sayıda il ve ilçe yönetimi, adaylar ve yakınları ile parti üyesi katıldı. Bayanların da çok kalabalık olarak katıldığı program, İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Büyükşehir Belediyesi adayı Nurettin Çelik ile Körfez adayı Erkan Küçükemirler’in açılış konuşmasıyla başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik, konuşmasında 1 Nisan sabahı belediyeleri alacaklarını söyleyerek, “Biz göreve başladıktan sonra denetimleri iktidar partisine vereceğiz. Çünkü onlar nerede nasıl sızıntı olur, kaçak olur çok iyi biliyorlar. İkinci parti olacaklar ve biz de bu görevi onlara vereceğiz” dedi.

Körfez Belediye Başkan adayı Erkan Küçükemirler’de konuşmasında, Körfez Belediyesinin ruhen ve fiziken çok yorulduğunu söyleyerek, “Körfez 1 Nisan sabahı mutlu bir şehir olarak uyanacak” dedi. Daha sonra Küçükemirler, kamuoyunda ses getiren ve çok beğenilen projelerini anlatarak, hem istihdam, hem de ekonomik olarak, üretim destekli çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Konuşmalar ve tanıtım programı, meclis üyesi adaylarının sahneye çağrılması ve çekilen toplu resim ile sonuçlandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız