Güncel

Sadettin Hülagü, vekilliğe çok hızlı başladı!

14 Mayıs’ta milletvekili seçilmişti. Sadettin Hoca, vekil seçilir seçilmez çalışmalara başladı. İlk icraatı da gençler için oldu

18 Mayıs 2023 Saat: 10:17
Sadettin Hülagü, vekilliğe çok hızlı başladı!
Sadettin Hülagü, vekilliğe çok hızlı başladı!

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem parlamentosu seçimlerinde Kocaeli’nin yeni milletvekilleri belirlendi. İşte bu kapsamda AK Parti’nin milletvekili listesine birinci sıradan giren Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Sadettin Hülagü de Kocaeli’nin yeni milletvekillerinden biri oldu.

REKTÖRLERLE GÖRÜŞTÜ

Rektörlüğü döneminde öğrencilerle yakın diyaloglar kuran Hülagü, milletvekili seçilir seçilmez de ilk olarak gençler için çalışmaya başladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü’nün ilk icraatı gençler için oldu. Öğrencilerin online sınav taleplerini Kocaeli Üniversitesi Rektörü Zafer Cantürk ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas’a ileten Hülagü, sosyal medyasından sınavların online yapılacağına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Konuyla ilgili öğrencileri bilgilendiren Hülagü, paylaşımında şunları söyledi:

İSTEĞİNİZİ İLETTİM

“Sevgili Gençler, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 28 Mayıs’ta yapılacak sınavlarda sizlerin mağduriyet yaşamaması için AK Parti İl Başkanımız Dr.Şahin Talus’la beraber KOÜ Rektörümüz Prof.Dr.Zafer Cantürk ile temas kurulmuş olup, sınavların online yapılması isteğiniz kendisine iletilmiş, Rektörümüz konu hakkında olumlu düşündüklerini belirtmiş ve en kısa zamanda Senato kararı olarak ilan edileceğini söylemiştir.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Sınavda tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum. Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü aynı zamanda eski Sakarya Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Muzaffer Elmas hocamla da görüştüm, hassasiyet ve isteklerinizi ilettim. Endişeye muhal bir durum yok."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız