ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Siyaset

Şahin Talus: Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından AK Parti teşkilatları başvuran 74 aday adayı ve mevcut belediye başkanları için sandık başına gitti

26 Kasım 2023 Saat: 18:13
Şahin Talus: Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız
Şahin Talus: Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan ve 22 Kasım’da sona eren aday adaylığı başvuru sürecinin ardından AK Parti teşkilatları başvuran 74 aday adayı ve mevcut belediye başkanları için sandık başına gitti. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin başkanlığında yapılan temayül yoklamasına katılım yüksek oldu. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen temayül yoklamasında Büyükşehir Belediyesi için 1216, ilçe belediyeler için ise 1781 kişi elektronik ortamda oy kullanma hakkına sahip.

SORUNSUZ SÜRECİ TAMAMLAYACAĞIZ

Temayül yoklaması sırasında açıklama yapan İl Başkanı Şahin Talus, “Milletvekilliği seçimlerinde temayüllerinde katılım çok yüksekti. Bu temayülde de katılım yüksek. Birlik ve beraberlik içinde yoğun bir katılım ile temayüllerimiz yapılıyor. Kocaelimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm aday adaylarımız bir kişinin aday olacağını biliyor. Allah yollarını açık etsin. Ben diğer seçimlerde aday adayıydım. Aday olan arkadaşımızı ilk ben aradım ve ilçe başkanımızı arayarak bana düşen görev neyse yapmaya hazırım dedim. Bu dava büyük bir dava. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Belediye başkanlarımız güzel hizmetler var. Aday adaylarımızın bunların üzerine ne koyacağını anlatmasını istedik. Hiçbir aday adayımız hakkında kötü bir algı oluşturmadan süreci tamamlayacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız